AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Lui Grindeanu nu i-a cântat cucuveaua, i-a cântat pupăza

In jos

Lui Grindeanu nu i-a cântat cucuveaua, i-a cântat pupăza Empty Lui Grindeanu nu i-a cântat cucuveaua, i-a cântat pupăza

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iun 17, 2017 3:17 am

Se spune, din bătrâni, că atunci când se apropie cuiva funia de par, neapărat îi vine o cucuvea și-i cântă la geam, anunțându-l că e vremea să lase naibii asfaltul și betoanele și să treacă la loc cu verdeață. Cum probabil cucuveaua Partidului răgușise, săraca, de cât îi cântase lui Ion Iliescu – și tot degeaba! – premierului Grindeanu n-a mai avut ce pasăre de noapte să-i cânte, așa că i-a cântat una de zi: pupăza cu pene ciclam și paiete lila numită Gabriela Firea.
Invitată în cuibușorul Varanului, la Antena 3, primărița-generăleasă s-a simțit ca-n sânul lui Avraam alături de Gâdea, Badea și ceilalți papagali, fazani și ciuvici care se găinățează pe gură în fiecare seară, pe-acolo, prin platou. După ce s-a umflat nițeluș în pene, arătând cât e ea de deșteaptă, frumoasă, clonțoasă și devreme acasă, doamna Firea a atacat frontal problema pentru care, de fapt, venise: i-a articulat lui Grindeanu o smetie de cred că-i țiuie și acum urechile. ”Tot ceea ce solicită Primăria Capitalei către Guvern se loveşte ca de un zid. Avem o relaţie mai proastă cu guvernul decât aveam pe vremea tehnocraţilor. Categoric sunt dezamăgită pentru că am tras şi semnale publice, am trimis scrisori. Nu am mers doar în anumite emisiuni ca să-mi exprim nemulţumirea, am trimis scrisori oficiale şi reacţia a fost una negativă”, a declarat generăleasa. Păi, bine, fată, dar și tu prea vrei să iei multe de la Grindeanu: vrei să-ți dea și Metrorexul, și șoseaua de centură, vrei terenuri, vrei alea-alea, mai și tu răbdare, dragă: dacă le iei pe toate acum, la anul ce mai iei, în afară de ce-ți dau zilnic bucureștenii prinși în trafic – adică taxe și impozite,  nu vă gândiți la prostii?!
Și, hai, că e dezamăgită de cum se comportă guvernul cu ea mai treacă-meargă, dar doamna Firea nu poate trece peste atitudinea pe care o are Grindeanu față de Dragnea: ”Privesc şi eu cu atenţie şi puţină îngrijorare faptul că domnul preşedinte a explicat că premierul nu se mai consultă la fel de des cu dumnealui ca la început, că nu se mai întâlnesc la fel de des ca la început”. Ce vrei, dragă, crezi că Sorinel mai e copil de țâță, ca atunci când îi sorbea din priviri mustața lui Dragnea? A crescut și el, i-au dat tuleiele, e în plină adolescență și normal că se revoltă. Cine nu s-ar revolta dac-ar avea un tată condamnat penal, ca Dragnea, și o mamă cercetată penal, ca Tăriceanu? Oricum, Sorinele, să știi că e groasă. Nu, nu mustața lui Dragnea, ci situația ta. Că vorba lui Creangă: ”vrei să te pupe cucul arminesc, adicătelea pupăza, și să te spurce, ca să-ți meargă bine toată ziua”? Dacă te-a cântat pupăza cu pene ciclam la ceas de seară, la Antena 3, e clar că ai clipele în fruntea guvernului numărate, fiindcă un crai de tobă deja ți-a scris demiterea în alb. Nu-ți închipui că Firea a vorbit de capul ei. Ea este doar o prevestitoare, e ca fătucile alea blonde care defilează, în sutien și bikinei, pe ringul de box, anunțând repriza următoare. Așa că puneți proteza, ține garda sus și ai grijă, că Dragnea și-a băgat deja plumb în mănuși.
Dar eu nici în locul lui Dragnea n-aș dormi prea liniștit, chiar dacă doamna Firea pare fidelitatea întruchipată. Că la PSD așa e: mai întâi subalternii te pupă-n bot, după care-ți dau la cap. Așa a făcut și Grindeanu cu Ilie Sârbu,  la Timiș, așa o să facă și Firea cu Dragnea, când i-o veni apă la moară și o simți că a devenit, în Partid, mai puternică decât el. Fiindcă ăsta este PSD: un partid care urăște trădarea, dar îi iubește pe trădători. Deocamdată însă, toți trădătorii prezumtivi par mai strânși ca niciodată în jurul Mustăciosului Suprem. Nu doar noaptea, ca hoții, ci și ziua, ca chiloții.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum