AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Carmen Dan se străduiește să scape țara de corupți și străinii ni-i trimit înapoi!

In jos

Carmen Dan se străduiește să scape țara de corupți și străinii ni-i trimit înapoi! Empty Carmen Dan se străduiește să scape țara de corupți și străinii ni-i trimit înapoi!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Aug 15, 2017 6:40 am

Doamnelor și domnilor, fraților, surorilor și chiar și vouă, șoșonarilor in PSD, vreau să vă mărturisesc că nu mai suport! Nu se mai poate așa! De când a venit la putere, minunatul partid condus de vizionarul Liviu Dragnea, face tot posibilul să scape țara de corupție și de corupți, dar își bagă ticăloșii de străinezi coada și ni-i aduc înapoi, de oriunde îi trimite Partidul, peste mări și țări! Numai uitați-vă ce se întâmplă: toți ăia de-au plecat din țară, simțind că li se apropie funia de par, au fost înturnați ba de englezi, ba de francezi, ba de spanioli, ba de israelieni…
Degeaba se chinuie săraca doamnă secretară Carmencita să elimine corupția din țară, închizând ochișorii ei gingași&galeși când mai trece vreun urmărit general granița. Degeaba stau geană echipaje peste echipaje de polițai și securiști plătiți din banii noștri, să se prefacă că (sic!) dau de șase când fuge penalul de sub supraveghere, în zadar o întreagă administrație de partid și de stat se screme să-i facă scăpați pe pușcăriabili, că vin nesimțiții ăia de la Interpol, vânduții ăia, soroșiștii ăia cărora bag mâna-n foc că le-a plătit Soroș cu bani grei până și câinii-lup din dotare și ni-i aduc pe corupți înapoi în cătușe. Da’ mai potoliți-vă, bă, străinezilor, ho! Ajunge! Avem destui corupți, sunt pușcăriile pline, n-ați văzut la Gâdea, la emisiune? Nu ni-i mai trimiteți pe cap, că n-avem nevoie. Ăștia mănâncă mult, că-s învățați la bine, toacă la greu consumabile, că-i apucă inspirația să scrie cărți numai la bulău, unde mai pui că unii încep să și ciripească la procurori, de mai trimit și pe alții, și mai mulți, la zdup.
Măcar, dacă tot îi arestați pe alde Popoviciu, Steinmetz sau Silberstein, apucați-vă tot voi să-i și judecați și să-i și condamnați, faceți treaba până la capăt! Așa e cel mai bine, pentru toți: noi ne asigurăm că japițele astea penale o să facă ani grei de pușcărie și nu scapă, ca-n România, cu un an-doi și milioanele intacte, corupții vinovați au parte de condiții mai bune la dușuri, de un săpun mai fin, de o atenție, plus că nici nu mai puneți judecătorii români în situația penibilă de a primi șpagă curcani, globulețe de pom sau de a se babardi cu infractorii, ca judecătoarea lui Borcea. Fiți profesioniști, ce mama naibii! Nu-i mai lăsați în seama justiției chioare din România, a judecătorilor corupți și a tuturor ciordachilor din politică, dornici să dea ordonanțe peste ordonanțe, ori noaptea, ca hoții, ori ziua, ca idioții, doar-doar i-or scăpa pe penali de pușcărie. Sau, dacă chiar insistați să ni-i trimiteți înapoi, băgați mai înainte spaima în ei și asortați-le și-o cravată mai rezistentă la costum, când îi puneți pe avion, poate îi apucă depresia, ca pe Costel Comana, amicul lui Dragnea, și de restul se ocupă Doamna cu Coasa. Că, la cât e de serioasă, numai la ea ne-a mai rămas speranța că ar putea face dreptate în România.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8602
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum