AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dunăre dacă n-aveau, și Carpații îi ciordeau!

In jos

Dunăre dacă n-aveau, și Carpații îi ciordeau! Empty Dunăre dacă n-aveau, și Carpații îi ciordeau!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Oct 17, 2017 3:22 am

Spre deosebire de comuniștii lui Roller, care se mulțumeau să modifice, după bunul plac, doar istoria și literatura, pesediștii lui Dragnea au ambâțul de a modifica și geografia – poate din simplul motiv că de istorie habar nu au, iar limba română au învățat-o între două salturi pe crăci, până să se dea jos din copac și să se facă parlamentari. Și, în compensație, probabil, pentru că l-au făcut pe Mihai Viteazul obez, de zici c-a mâncat toată viața doar junk-food, agaricii s-au apucat să subțieze Dunărea. Ați auzit, desigur, cu toții, explicațiile savante date de Eugen Nicolicea, acest da Vinci contemporan, care se pricepe nu doar la inginerie, electronică, drept, creșterea viermilor de mătase și tantra-yoga cursul scurt, ci și la geografie: ”Deci albia minoră înseamnă între mal şi mal, insula din interior. În momentul în care un curs de apă a dispărut – braţul Pavel – atuncea malul s-a mutat pe partea ailaltă a insulei, firesc, deci nu mai există în albia minoră (…) S-a redesenat ceea ce s-a întâmplat la faţa locului, nu geografia, geografia este ştiinţa care se ocupă cu ceea ce se întâmplă acolo. Să ştiţi şi dumneavoastră că datorită eroziunii se schimbă şi cursurile de apă, corect? Deci braţul Pavel s-a colmatat, a creat patru lacuri care nu mai au legătură cu Dunărea, nu mai există nico albie a răului (…) Nu mai este apă curgătoare.” Auzi, vere, al naibii mal, i se făcu de ducă! Să se mute el pe partea ”ailaltă”, doar așa, de-al dreaq, pe partea asta nu-i mai plăcea…
Carevasăzică, nu Dragnea și servilele lui din guvern sunt de vină, ci geografia! Ce-o să facă acum procurorii DNA, o să aresteze bunătate de geografie? Și, ca să vedeți coincidența naibii, afurisita de eroziune s-a apucat să lucreze taman de când e Dragnea vătaf peste Teleorman. A stat ca proasta milioane de ani și n-a mișcat un deget, a lăsat Dunărea să curgă și deodată, nitam-nisam, s-a apucat să colmateze ditai brațul, așa că Livinho n-a mai avut ce face, a trebuit să-și bage Belina în buzunar, doar nu era s-o lase acolo, să i-o ia eroziunea de tot! Coane Nicolicea, dar ia vezi, bre, niște diguri, niște parapeți, n-au ridicat olandejii lui Daddy pe acolo, ca să astupe Dunărea? Că tare am impresia că făcură teleormănenii niscaiva poldere și, oameni harnici, gospodari, au smuls Dunării această frumoasă bucată de pământ ca s-o redea nu agriculturii, ca olandezii autentici, ci piscicultorii, ca niște lachei credincioși ai Flaușatului.
Acuma, după ce ne-a lămurit Nicolicea că nu PSDragnea fură, ci hoața aia de geografie, pregătiți-vă și pentru alte explicații de aceeași natură. De pildă, același Nicolicea ne-ar putea spune că PSD și-a propus să treacă munții Măcinului în proprietatea clanului Mazăre: păi ce masiv muntos mai e ăla cu 400 de metri înălțime? Dacă se supără Măzărică, își face și o vilă mai înaltă de-atât! Masiv muntos a fost odată, prin precambrian, p-acolo, azi nu mai sunt decât niște amărâte de dealuri, numai bune de acaparat de baronimea locală. Podișul Moldovei s-a tocit și el de tot, s-au tăiat păduri, a început solul s-o ia din loc, mare minune de n-o pleca și el prin Spania, Italia sau Anglia, pe urmele moldovenilor goniți din țară de sărăcie. Și doar n-o să stea mândrii români Dragnea, Ciordache și Nicolicea, cu mâinile-încrucișate, văzând cum le fuge pământul spre apus, deci normal c-o să-l ia ei. La fel, Câmpia Română o fi fost ea mănoasă, de la Macedon la Ceaușescu, dar de când s-or furat țevile de irigații a devenit mai mult deșertică. Nu mai bine o fură Dragnea și asociații și o transformă în loc de agrement? Că om avea noi ”dăcât” vreo două sute de kilometri deschidere la Marea Neagră, dar cine o să aibă cea mai lată plajă cu nisip fin din lume, aud? În fine, dacă tot vor ciordi pesediștii tot ce se mai află de ciordit prin țara asta, n-are nicun rost să se împiedice de Carpați.  La câte păduri s-au tăiat pe-acolo, ăia mai pot fi numiți munți? Sunt doar o grămadă de pietroaie și tare bine le-ar prinde dacă i-ar șmangli Dragnea și pe ei. Așa, ca să fie toată țara a lui, pe persoană fizică, s-avem stație meteo pe vârful Neomu, iar cel mai înalt vârf să nu mai fie Moldoveanu, ci Teleormăneanu și să cântăm cu toții, pe nas, ca DJ Daniel: ”Vreeeednic esteee!”
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8602
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum