AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Operaţiunea “le-am luat ţara înapoi” continuă

In jos

Operaţiunea “le-am luat ţara înapoi” continuă Empty Operaţiunea “le-am luat ţara înapoi” continuă

Mesaj Scris de mihai_tincanu la data de Dum Iun 28, 2015 6:23 am

Preşedintele de mare succes imobiliar din meditaţii face cinste la tot cartierul cu o galbenă flegmă-n ochi, propunându-l pe alunecosul (alifii, unsori, pomezi) Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE. Ei, politrucii, între ei. Odioasă nominalizare, odioase personaje.
MRU este unul dintre cei mai dezgustători reprezentanţi ai băsismului, în cea mai jegoasă expresie a sa. Obraznic, oportunist, demagog, iute clănţănitor depre virtuţile dreptei, dar mereu atârnător şi sugător de la banul public, MRU reprezinta o sinteză a mizeriei băsiste. Recuperarea pedelicilor şi bascularea PNL în PPE era doar primul pas spre restauraţie, acum vine şi aducerea dezgustătorului personaj care este MRU la şefia SIE. Şi cu asta hai să nu mai dăm vina pe CCR pentru flegma în ochi primită de către cei 7.4 milioane de oameni, ci să ne veselim că şi-au luat ăştia ţara înapoi.
Sper că ghipsatul ăla de Ponta stă comod pe poponeţ în patul turcilor, iar majoritatea pe care cu onor încă o conduce (via generalul flauşat Oprea) ne mai trage una umedă pe bază de coabitare, cum a  făcut şi la numirea Codruţei Kovsi. Nu de alta, dar poate ne băgăm odată minţile în cap şi nu mai visăm cai verzi pe pereţi netencuiţi şi din atâta visare ne rebegim zbierând împotriva băsismului, fripturiştilor şi secăturilor de tot felul. Sau poate, odată cu genunchiul, i-au operat turcii şi glanda curajului şi ne face majoritatea lui Ponta uriaşa surpriză de a da măcar o dată dovadă de respect faţă de cei cărora le-a cerut votul şi votează în bloc împotriva numirii unguentului. Hehehe, ce glumă bună!
Până una alta am primit flegma, mulţumim domnu’ politrucu’ şasăcasefrumoşi! O aşteptăm şi pe a ghipsatului, care nu are cum întârzia, că doar coabităm instituţional. Pe urmă e rândul nostru. Şi mă cam ustură gâtul.
P.S. Vrăjeala asta pe care încearcă s-o arunce Ponta prin gura lui Ilie Sârbu, cum că el e ocupat cu ghipsu’, habar nu avea de nominalizarea lui MRU şi PSD-ul care nu votează numirea unsurosului nu ţine. Şi nici n-are rost să se prefacă acum că nu ştie câte parale face Oprea şi ce tocmeli se fac acum pe şest.
Sursa
mihai_tincanu
mihai_tincanu

Mesaje : 69
Data de înscriere : 10/06/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum