AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Trădare să fie, dar s-o simţim şi noi!

In jos

Trădare să fie, dar s-o simţim şi noi! Empty Trădare să fie, dar s-o simţim şi noi!

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Sam Iul 18, 2015 12:38 am


Odată inculpat, premierul Victor Ponta, fracturat cu totul de logică şi realitate, susţine că s-a gândit la demisie, dar că i-a dat cu rest, întocmai ca amicului Ghiţă, după vizita la DNA. Bref, presat de un implacabil simţ al umorului involuntar, Victor de la Victoria s-a gândit că „predarea pe tavă a guvernului către cei care au distrus România până în 2012 ar fi o trădare a electoratului”.Şi, totuşi, despre care electorat vorbeşte Ponta, el fiind, de fapt, uns pe funcţie de Băsescu? Instalat în fruntea guvernului de omul pe care se presupune că l-ar fi votat în 2009, de vreme ce a defectat în campania lui Geoană, aşa cum ni s-a mărturisit la vreo trei ani de la manevră. Poate despre electoratul care l-a desfiinţat la prezidenţialele din 2014?!
Cineva zicea, azi dimineaţă, la o-ntâlnire, că personajul ar avea dublă personalitate. O avea, nu ştiu. Dar ceva-ceva se-ntâmplă de vreme ce se tot rupe în două, de câte ori apare prilejul: fie că e vorba de prăpastia dintre Ponta-cel-care-nu-va-fi-vreodată-premierul-lui-Băsescu şi Ponta-premierul-preşedintelui-acestei-ţări, fie că e vorba de dihonia între premier şi deputat, de contrele dintre defectorul lui Geoană şi şeful acestuia de campanie, de dihotomia între avocat şi procuror, de lupta între “gheorghele” anticorupţie şi iubitorul şovăielnic de arginţi, de revoluţia top-modelului maoist faţă cu profilul comunitarului european, de schisma între megaortodoxul anti-Klaus şi importatorul de islam angro.
Şi, ultima pe listă, cu voia ortopedului turc de la „Medipol”, ruperea de ligamente politice încrucişate apărută între Ponta-şeful-PSD, care nu mai “binemerită” conducerea partidului până ce nu-şi va limpezi situaţia juridică, şi Ponta-premierul-moral, care, chipurile, merită cu prisosinţă rămânerea în primul scaun al executivului, pe motiv că demisia sa – altfel, una absolut normală şi necesară într-un stat de drept – ar însemna trădarea electoratului.
Păi, vorba lui tătâne-su, Băsescu, spusă pe Facebook: “Te rog, trădează-mă pe mine, care te-am desemnat, demisionînd, şi nu trăda interesele ţării tale rămînînd în funcţie”.
La o adică, aşa cum i-a dat Dumnezeu gândul cel bun să-i trădeze pe cei din PSD, că le-o fi fost de ajuns şi lor, n-ar fi bine să ducă trădarea până la capăt şi să ne „trădeze” pe toţi?
Trădare să fie, dar s-o simţim şi noi! Livadaru-alex

Citeşte şi După Ponta, potopul!

Trădare să fie, dar s-o simţim şi noi! Ponta-minge
Trădare să fie, dar s-o simţim şi noi! Florin-negrutiu-editorial

ion_pribeagu

Mesaje : 174
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum