AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sovietul Suprem european si-a ales aparatcikii

In jos

	 Sovietul Suprem european si-a ales aparatcikii Empty Sovietul Suprem european si-a ales aparatcikii

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Iul 10, 2019 11:29 am

“URSS era condusă de 15 persoane ne-alese, care se numeau unele pe altele și nu trebuiau să dea socoteală nimănui. Uniunea Europeană este condusă de două duzini de persoane care s-au ales între ele, care se întrunesc cu ușile închise, care nu dau socoteală nimănui și care nu pot fi schimbate.
Am putea spune că UE are un parlament ales. Și URSS avea un fel de parlament: Sovietul Suprem. Acesta aproba fără discuții deciziile Politburo (Biroul Politic al Partidului Comunist), la fel ca Parlamentul European, unde timpul luărilor de cuvânt al fiecărui grup este limitat și este adesea mai mic de un minut pentru un vorbitor.”- Vladimir Bukovski
Dupa socialistul Jacques Delors, numit presedinte al Comisiei Europene in 1985, a urmat socialistul crestin Jacques Santere, iar dupa acesta socialistul socialist Romano Prodi. Locul socialistului Romano Prodi in fruntea Comisiei Europene a fost luat de fostul lider maoist portughez, ajuns si el, intr-un final, socialist, Jose Manuel Barroso, iar dupa Barroso in fruntea Comisiei Europene a ajuns fostul trotkist Jean Claude Juncker – cel care l-a omagiat pe Karl Marx la Trier, nu pentru ca era, din nou, beat, ci din convingere. Acum, Angela Merkel –  fata nomenclaturistului comunist Horst Kastner si sefa Departamentului de Agitatie si Propaganda la Universitatea din Berlinul comunist – a numit-o in fruntea guvernului european pe Ursula von der Leyen, omul ei de incredere.
Dupa ce socialistul si anti americanul Javier Solana a condus NATO, el a fost numit, normal, Inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Politica Externa și de Securitate Comuna. Am spus “normal”, pentru ca marele admirator al socialistului si teroristului palestinian Yasser Arafat, era un politician verificat. Dupa socialistul, anti americanul si pro palestinianul Javier Solana, la conducerea diplomatiei UE a urmat laburista si pro palestiniana britanica, baroneasa Catherine Ashton – The Wife of Hamas. Iar dupa ea a urmat, nu se putea altfel, comunista italiana Federica Mogherini – mare admiratoare, ca si Solana, a lui Yasser Arafat – pe cat de mare sustinatoare a infiintarii unui stat palestinian si a regimului ayatollahilor iranieni, pe atat de anti americana. Acum, in fruntea diplomatiei UE a ajuns socialistul anti american, pro palestinian si pro iranian, spaniolul Joseph Borell.
Asadar, in ultimii 35 de ani, la sefia UE si a diplomatiei sale, “intamplarea” a facut sa fie numiti numai socialisti, comunisti, neo marxisti, pro palestinieni si anti americani. Cine e curios sa afle cati politicieni de dreapta au ajuns sa ocupe in ultimii 35 de ani vreo functie importanta in UE ( Comisia Europeana, Diplomatia Europeana, Parlamentul European , Consiliul Uniunii Europene samd) internetul ii sta la dispozitie. Degetele unei maini s-ar putea sa fie suficiente.
Cum controleaza stanga, cu complicitatea “dreaptei” europene, numirile la varf in Uniunea Europeana, ce sansa mai are un om si politician de dreapta sa ocupe o functie acolo, o arata, cel mai bine, cazul italianului Rocco Butiglione”, cel care a candidat in 2004 pentru functia de comisar european pentru Justitie. Crestin, tata a patru copii, doctor docent si profesor universitar, filosof si scriitor, a spus, atunci cand a fost audiat de comisie, ca “homosexualitatea este un pacat si nu o crima”. Martin Schultz – pe atunci liderul Grupului Socialist din PE, mai tarziu, normal, presedinte al PE – a introdus o motiune impotriva “homofobului” Rocco Butiglione, candidatura acestuia fiind blocata.
Despre cum s-au facut numirile acum si cine sunt cei desemnati sa ocupe principalele posturi la varful Uniunii neo marxiste, Guy Milliere intr-un articol publicat pe siteul dreuz.info:
 
“Alegerile europene au avut loc pe 26 mai. Popoarele tarilor constituind UE au putut vota pentru parlamentarii care nu vor avea, in realitate, nicio putere, asadar vor lua parte la un simulacru de democratie.
Simulacrul a continuat in aceste ultime zile. Sefii de stat si de guvern europeni s-au reunite, asemenea Sovietului Suprem, pentru a desemna apparatcikii care vor ocupa principalele posturi ale democratiei europene. Reuniunea a fost un simulacru: 28 de sefi de stat si de guvern au fost prezenti, dar numai doi au decis: Angela Merkel si Emmanuel Macron.
URSULA VON DER LEYEN a fost aleasa pentru a prezida Comisia Europeana, instant insarcinata sa formulize directivele, care se vor aplica in cele din urma celor 28 de tari membre, si care vor avea putere de lege fara ca popoarele sa fie consultate. Ea a fost pana acum ministrul Apararii in Germania, o tara a carui buget militar este atat de astenic, ca soldatii germane trebuie uneori sa se antreneze cu cozi de matura in loc de pusti. Ea este partizana crearii unei armate europene si ii impartaseste parerea lui Macron care militeaza pentru crearea unei armate europene care sa se opuna eventualilor inamici ai Uniunii, printre care a clasat in urma cu cateva luni, inaite de a declara ca fost prost inteles, si Statele Unite! Este posibil ca o viitoare directive sa prevada dotarea armatei nou infiintate, cu cozi de matura, ceea ce o va face redutabila. Ursula von der Leyen, care si-a exprimat oroarea si socul atunci cand Donald Trump a fost ales, este o discipola fidela a Angelei Merkel, femeia care a deschis portile Germaniei in fata masivei imigratii islamice. Ea ii succede alcoolicului Jean Claude Juncker, omul care se impleticea mai repede decat umbra sa…Macron o apreciaza si asta este indeajuns sa o faca simpatica ziaristilor francezi.
DAVID SASSOLI a fost ales pentru a fi presedintele Parlamentului european.Deputatii socialistii de centru si de centru stanga, care au majoritatea in Parlament, au votat pentru el. Alegerea unui socialist italian este un mesaj acid trimis de catre Merkel si Macron, guvernului italian si, in particular, lui Matteo Salvini. Merkel si macron il detesta pe Salvini si numind un inamic al lui in postul de Presedinte al Parlamentului european arata ca nu le pasa de vointa majoritatii poporului italian si ca dispretuiesc ceea ce Macron a numit “lepra populista”. Parlamentul european nu serveste la mare lucru, asa ca David Sasoli va face figuratie. El este, ca si Merkel si Macron, favorabil imigratiei islamice.
CHRISTINE LAGARDE a fost numita sefa Bancii Centrale Europene, deci in fruntea banci centrale a zonei euro ( numirea sa trebuie aprobata de Parlementul european dar asta nu mai e problema). Ea nu va putea schimba nimic, in ceea ce priveste rolul BCE ….Euro va ramane o moneda subevaluata pentru Germania si supraevaluata pentru Franta si Italia, care vor continua sa sufere deficite comerciale masive. Christine Lagarde nu este economist si nu stie nimic despre finante. Din cauza asta a fost ministru al Finantelor in guvernul francez, sefa FMI, unde l-a inlocuit pe obsedatul sexual Dominique Strauss – Kahn. Ea va avea un birou frumos si un salariu frumos, inferior totusi celui avut la FMI. Oamenii din jurul ei vor face ceea ce le vor cere sa faca Merkel si Macron. Macron asteapta de la ea ceva pentru alegerea sa in 2022; vom vedea in curand ce.
CHARLES MICHEL a fost numit presedintele Consiliului European, ceea ce nu-i da nicio putere, dar ii permite sa prezideze lucrarile Consiliului. ….El este, se spune in Belgia, de orientare liberala, dar lucrul acesta nu va schimba nimic, el nu avea nicio putere, si va spune exact ceea ce Merkel si Macron asteapta de la el.
JOSEPH BORELL, un socialist spaniol, a fost numit Inalt reprezentant al Uniunii pentru Afacerile externe. El o va inlocui pe comunista Federica Mogherini si va incarna pozitiile Uniunii, urmand aceeasi linie ca aceasta: o linie trasata de Merkel si Macron. Ca si Ursula, si Mogherini, el este anti Trump si anti american. Ca si Mogherini, este anti-israelian si pro Palestinian. Este favorabil crearii unui stat palestinian, condus de niste oameni ca Mahmoud Abbas. A apreciat, ca si Mogherini, regimul mollahilor iranieni si nu este deloc deranjat de intentiile genocidare ale lui Ali Khamenei.
Vazand o astfel de echipa sunt bucuros ca ma aflu departe de Europa si ca traiesc intr-o societate realmente democratic, unde nu au loc reuniuni ale Sefilor de state, care decid intre ei, in spatele usilor inchise, fara sa-si consulte popoarele, apparatcikii nealesi desemnati sa puna in aplicare deciziile luate…Sunt fericit sa traiesc intr-o tara unde, in ciuda unei stangi abominabile si delirante, se stie, inca, care sunt valorile civilizatiei occidentale, se stie inca ce inseamna cuvintele libertatea si suveranitatea poporului,  unde este un Presedinte care nu-si tradeaza valorile etice pentru a se preda in fata antisemitilor si a dusmanilor libertatii.
Atitudinea cea mai demna la prima sedinta a Parlamentului european, a fost aceea a deputatilor Partidului Brexit, condus de Nigel Farage. Spre ca Marea Britanie iis va recastiga in curand libertatea si demnitatea, printr-un Brexit fara compromisuri si va parasi Uniunea Sovietica europeana fara sa-i verse acesteia o centima. Margaret Thatcher a vrut o Europa a natiunilor libere si suverane. A avut mereu stima si admiratia mea. “
:copyright: Guy Millière pour Dreuz.info.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8622
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum