AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eroul necunoscut” al anchetatorilor de la Caracal: Cine este? Unde este?

In jos

Eroul necunoscut” al anchetatorilor de la Caracal: Cine este? Unde este? Empty Eroul necunoscut” al anchetatorilor de la Caracal: Cine este? Unde este?

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Aug 12, 2019 8:49 am

Eroul necunoscut” al anchetatorilor de la Caracal: Cine este? Unde este?
• „A cerut să stea de vorbă cu un poliţist şi să fie singur cu acest poliţist. Sper să nu mă înşel, dar pe acel domn poliţist eu nu l-am văzut în grupul poliţiştilor de la Dolj, ci l-am văzut doar la faţa locului acolo. Presupun că e un poliţist de la Olt. A rămas singur cu acel poliţist, chiar mi-a solicitat să rămână singur cu acel poliţist. Au stat de vorbă aproximativ o oră sau mai bine. După acest episod, a recunoscut imediat, e vorba despre minute.
• ăsta este altceva decît „psihologul perfect”, ci, mai degrabă, unul care i-a spus lui Gheorghe Dincă ce paşi să urmeze, ce declaraţii să facă dacă vrea să mai trăiască!
• Vă reamintesc că, după acţiunea din 2012, cînd a fost destructurată reţeaua de trafic de persoane tot din Caracal, un anume Bogdan „Cocoş” a fost ucis de un poliţist în penitenciarul Craiova tocmai cînd voia să-şi denunţe protectorii. El n-a avut ocazia, ca Gheorghe Dincă, să-l întîlnească pe „eroul necunoscut” al poliţiei, altfel poate ar fi trăit şi astăzi.
• P.S. Totuşi, ne spune şi nouă cineva cine este poliţistul acesta, care, deşi ilegal, a intrat în anchetă timp de o oră şi a reuşit să facă atîtea minuni?

INTEGRAL : 
https://www.cotidianul.ro/eroul-necunoscut-al-anchetatorilor-de-la-caracal-cine-este-unde-este/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8622
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum