AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Țara pacient, țara cobai, țara dezrădăcinată…

In jos

Țara pacient, țara cobai, țara dezrădăcinată… Empty Țara pacient, țara cobai, țara dezrădăcinată…

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Aug 19, 2019 6:14 am

Țara pacient, țara cobai, țara dezrădăcinată…
• sub ambalajul de nerozie, necunoaștere și amețeală cvasigenerală, economică, geografică a „tănticii” de la coada măturii (unde îi era locul de drept), se găsește de fapt individa aia oțărâtă care l-a dovedit pe Mihai Tudose din funcția din care nici ficatul gras nu l-ar fi dat jos. Am uitat că Viorica Dăncilă a venit din anonimatul de la Bruxelles pe caii mari ai politicii ca un husar? Când s-a răstit la premierul de atunci pentru impertinența acestuia de a-i fi invitat pe secui să-și atârne „autonomiile” de anumite frânghii, dar nu de ălea de care se prinde tricolorul la catarg, ca marele pavoaz de pavăză al Națiunii Române.
• Dacă am uitat toate acestea e poate și pentru faptul că duduia chiar și-a jucat bine rolul. Și nici nu avea cum să fie altfel, fiind chiar felul ei de a fi.
• Evident, până se mută unguretul cu diplomă în Transilvania lui „20-20”, în colonizarea țării cu gulere albe, continuă îmbâcsirea cu migranți a restului țării. Să fie distrasă atenția de la marile mișcări ce vor urma, a ungurilor în Transilvania, și a noastră, dinspre ținutul gulerelor albe „secuiești”, în cele sudice, al emigraților de pretutindeni.
INTEGRAL : 
http://www.ziarulnatiunea.ro/2019/08/19/cezar-adonis-mihalache-tara-pacient-tara-cobai-tara-dezradacinata/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8695
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum