AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Diferența o fac gazele din Marea Neagră

In jos

Diferența o fac gazele din Marea Neagră Empty Diferența o fac gazele din Marea Neagră

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 25, 2019 12:59 am

Diferența o fac gazele din Marea Neagră
• Un nou scandal bubuie. Din nou în dispută sunt uriașele zăcăminte de gaze din subsolul Mării Neagre. Pe care le doresc mai multe multinaționale. Susținute de guvernele unor state puternice ale lumii. Între acestea ExxonMobil, proptit de Washington. O posibilă diferențiere a candidaților la alegerile prezidențiale poate fi operată și în funcție de acest criteriu. Cine e de partea statului român?
• Doamna Dăncilă candidează pentru funcția prezidențială. Susținută de PSD. Este cea care a promovat proiectul de act normativ. Și îl va susține în Parlament în forma pe care o prezintă spre dezbatere. A transpirat intens pentru a-și aranja o vizită în Statele Unite. A reușit. Se va prezenta la Înalta Poartă, aflată nu pe malul Bosfortului, ci pe malul Potomacului, peste numai câteva zile. Și-a plătit biletul de avion, cum bine zice avocatul Dan Chitic, cu circa 20 de miliarde de euro.
• Un alt candidat, pentru moment creditat chiar pe prima poziție, este președintele Klaus Iohannis. În perioada în care în țară s-a desfășurat o înverșunată dezbatere pe marginea Legii offshore, Klaus Iohannis și-a ascuns capul în nisip. Și cel mult i-a primit în audiență pe reprezentanții unor mutinaționale. Cărora le-a dat, din vârful buzelor, dreptate. Mai recent, înainte de această ispravă a doamei Dăncilă, a ieșit însă la bătaie. Înainte de a pleca în Statele Unite, într-o vizită total atipică la Donald Trump, ne-a informat, nici mai mult nici mai puțin, decât că va solicita sprijinul Casei Albe pentru ca Exxon să accepte să ne sifoneze aproape gratuit gazele de la Marea Neagră.
• Alexandru Cumpănașu a fost legat printr-un solid cordon ombilical – și poate mai este – de statul subteran. De tot ce poate fi mai abject în operațiunile puse la cale de instituțiile de forță și de serviciile secrete.
INTEGRAL :
http://www.sroscas.ro/site/2019/09/22/diferenta-o-fac-gazele-din-marea-neagra/
SECURISTUL , GAZELE şi CATINDAŢII :Diferența o fac gazele din Marea Neagră
SRS - ce zici tu BRE?

https://www.facebook.com/mihai.beltechidintinca/posts/501213900710992
De ce este esuata guvernarea PSD
INTEGRAL :
http://www.ziare.com/vasilica-viorica-dancila/psd/de-ce-este-esuata-guvernarea-psd-1578408
pe blog sau site
SECURISTUL , GAZELE şi CATINDAŢII -Diferența o fac gazele din Marea Neagră SRS - ce zici tu BRE?
https://www.facebook.com/mihai.beltechidintinca/posts/501213900710992
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum