AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

SCANDALUL USR-FECIOARA MARIA/ Lucian Mîndruță: Poporul e de vină că nu înțelege

In jos

SCANDALUL USR-FECIOARA MARIA/ Lucian Mîndruță: Poporul e de vină că nu înțelege Empty SCANDALUL USR-FECIOARA MARIA/ Lucian Mîndruță: Poporul e de vină că nu înțelege

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Dec 27, 2019 9:08 am

Bulai de la USR are o poveste cu Fecioara Maria, pe care neinspirat o numeste “mama surogat”. Nu o face insa in deradere, ci pentru a atrage atentia asupra mamelor surogat de azi si asupra neintelegerii comunitatii, care se poarta cu copiii nedoriti exact ca si locuitorii Bethleem-ului. Din pacate, domnul Bulai a confundat poporul. Cu unul care sta de vorba despre asa ceva, scrie pe facebook Lucian Mîndruță după postarea controversată a deputatului USR Iulian Bulai,CE SUSȚINE MÎNDRUȚĂ:


Al nostru nu sta sa discute dogma. Crezi sau nu. Aia care cred sunt 80-90 la suta. Lor nu le poti spune nimic diferit, nimic, nicio aluzie despre dogma religioasa in care ei cred. Ca se supara. N-au chef, mai ales de Craciun, sa le strice cineva povestea. Sa le-o asocieze, doamne fereste, cu suferinta umana si mai ales cu sugestia ca bunii crestini care sunt romanii se poarta urat si se uita stramb la copiii orfani.
Nu se face asa ceva. Dl. Bulai a incalcat eticheta Craciunului. De Craciun trebuie sa fii mai bun, adica mai ingaduitor cu cei din jur si sa le aduci cadouri. Utile. Adica o camasa, un pullover, o cravata, ceva pe scump, ideal. Daca nu, macar o sarma si-o felie de tort.
Sa le aduci insa de Craciun IDEI e o cruzime.
Mai ales idei inconfortabile. Idei care te fac sa iti pui intrebari grele si sa te simti oarecum vinovat.
Pai cine vrea sa se simta vinovat de Craciun?
Mai bine sa se simta indignat ca uite, unul, un liber-schimbist, vorba lui Caragiale, si-a permis sa se lege de traditia si credinta noastra!

Ironia n-o vede nimeni aici, insa.

Bulai a avut parte de acelasi tratament cu Iosif si Maria.

Ideea lui, imbracata rau in haina rupta a vorbei nepotrivite si aruncata intr-o iesle la marginea orasului, nu va naste insa vreo mantuire.

Ci inca un motiv ca oamenii care au inteles doar ca le-ai desenat mustati pe idoli sa te afuriseasca. Si sa aleaga, din nou, vechea clasa politica a schimbatorilor de bani din Templu.

CE A AFIRMAT IULIAN BULAI:

Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut, a scris pe facebook deputatul USR Iulian Bulai despre Hristos, a cărui naștere am sărbătorit-o de Crăciun.
SCANDALUL USR-FECIOARA MARIA/ Lucian Mîndruță: Poporul e de vină că nu înțelege Bulai000

Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori. Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție. Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie. Anual aprox. 2000 d e copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007. (…) Asta arată multe comunități eșuate sau cvasi eșuate în România. Comunități eșuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2000 de ani. Eșuate din lipsă de implicare a celor din jur, a mai scris Bulai.

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8622
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum