Formidable Russian Air Power Targets ISIS in Syria

In jos

Formidable Russian Air Power Targets ISIS in Syria

Mesaj Scris de MARTOLOG la data de Mar Oct 06, 2015 12:28 amPuterea aeriană rusă este o forță de a fi socotit cu, potrivite Americas Best - cu state-of-the-art avioane, elicoptere de atac si avioane de suport, susținute cu apărare anti-rachetă de neegalat sol-aer.
La mijlocul lunii septembrie, SUA Forțelor Aeriene din Europa comandantul general Frank Forenc numit calitatea și cantitatea de avion rus "alarmant", spunând America "avantaj ... este în scădere" - limbaj cod de admisie capacitatea Rusiei corespunde cel mai bine Pentagonului.
Ministerul Apararii din Rusia a declarat 50 de avioane și elicoptere au fost utilizate în Siria. Purtătorul de cuvânt al Igor Konashenkov spus că a fost finalizat la "termen foarte scurt ... posibil pentru că am avut cea mai mare parte a materialului și muniție gata (naval) depozitul de la Tartus."
"Am avut doar să se mute aeronave noastră și dă unele echipamente suplimentare." Sofisticate Su-24M și Su-25 avioane de atac la sol "sunt utilizate.
Miercuri ieșiri de noapte a urmat atacuri de zi, care vizează patru unități de stat islamice. "Un terorist HQ și un depozit de muniție au fost distruse aproape Idlib, astfel cum au fost un centru de comandă pe trei niveluri fortificate aproape Hama. O bombă directă lovit, de asemenea distrus complet un atelier la nord de Homs care a produs explozivi și muniție ", a explicat Konashenkov.
"Toate loviturile aeriene se desfășoară în coordonare cu comanda armata siriană. Ministerul Apărării sirian a implementat un grup operativ la baza aeriană Hmaimim. "
În timpul zi de operațiuni, 12 obiective ISIS au fost bătute. Se așteaptă zeci mai mult să urmeze, sute probabil.
Joi, Vladimir Putin a declarat rapoarte fabricate de victime în rândul civililor au apărut înainte de începerea campaniei de aer din Rusia. Propaganda funcționează în acest fel.
"În ceea ce privește orice informații în mass-media asupra civililor care suferă (din lovituri aeriene ruse), am fost gata pentru astfel de (MIS) atacuri informatice. Vă atrag atenția asupra faptului că primele rapoarte privind victime civile apărut înainte de avioanele noastre a plecat chiar de la sol. "
America și "(o) națiuni lte au fost bombardat teritoriul sirian de peste un an", fără autorizație sau permisiunea Consiliului de Securitate de la Damasc.
"Avem un astfel de invitație," Putin a subliniat, "și ne-am propus să lupte împotriva organizațiilor teroriste și le doar."
Zeci de clipuri video false și alte materiale apărut on-line și în mass-media occidentale, după rapoartele Moscova a anunțat campania sa. Putin le numește "atacurile informatice" - război de propagandă pe adevăr criticat la nivel mondial. Se ajunge rapid vigoare gale.
avatar
MARTOLOG

Mesaje : 132
Data de înscriere : 06/06/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum