AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TRUMP A SPUS ADEVARUL: OBAMA A INSARCINAT-O PE CONSILIERA SA DE SECURITATE, SUSAN RICE, CU SPIONAREA LUI TRUMP SI A ECHIPEI SALE!

In jos

TRUMP A SPUS ADEVARUL: OBAMA A INSARCINAT-O PE CONSILIERA SA DE SECURITATE, SUSAN RICE, CU SPIONAREA LUI TRUMP SI A ECHIPEI SALE! Empty TRUMP A SPUS ADEVARUL: OBAMA A INSARCINAT-O PE CONSILIERA SA DE SECURITATE, SUSAN RICE, CU SPIONAREA LUI TRUMP SI A ECHIPEI SALE!

Mesaj Scris de MIKUTZA CE KURAI Mier Apr 05, 2017 9:28 am

La inceputul lunii martie, intr-o serie de mesaje pe Twitter, Donald Trump lansa bomba: Obama ii ascultase telefoanele lui si colaboratorilor sai din echipa de campanie electorala! Trump spunea in primul mesaj: “Este teribil! Am aflat ca Obama m-a pus sub ascultare, la Trump Tower, chiar inaintea alegerilor” si incheia: “Presedintele Obama a cazut foarte jos punandu-mi telefoanele sub ascultare chiar in perioada sacra a  alegerilor. Asta este Nixon/Watergate. Tipul este ingrozitor (sau bolnav)!”
CNN, televiziunea de casa a Partidului Democrat, l-a acuzat imediat pe Trump ca aduce acuzatii fara dovezi, ca bate, asadar, campii. Si dupa CNN s-au luat toti, sau aproape toti, din America si pana in Romania. Conducatorii CIA, FBI si NSA – cei numiti de Obama – s-au grabit, si ei, sa-l ia pe “nu” in brate si sa nege orice implicare. Ce era interesant insa, era ca oameni din anturajul lui Obama n-au negat existenta ascultarilor, ci au negat ca Barack Obama stia ceva de ele si ca ordinul de ascultare ar fi fost dat de Casa Alba.
Cand totul parea ca se linisteste, la doua zile dupa ce James Comey (seful FBI) demolase acuzatiile lui Trump, negand ca acesta a fost pus sub ascultare chiar inaintea alegerilor de catre Obama, o alta bomba mediatica a fost transformata intr-un simplu fapt divers de profesionistii media din America si Europa: David Nunes, presedintele Comisiei de ancheta a Congresului, declara presei pe 20 martie ca serviciile secrete au cules “accidental” informatii despre membri echipei de campanie a lui Donald Trump si despre Trump insusi!
Tot David Nunes specifica ca aceste informatii aflate in rapoartele serviciilor de informatii au fost “larg difuzate”. Potrivit Associated Press (unde zeci de ziaristi au fost ascultati in 2013 la ordinul lui Obama), David Nunes a declarat ca Trump si echipa lui au fost ascultati intr-o “colectare de date” accidentala, care nu a avut nicio legatura cu ancheta in curs a FBI asupra legaturilor dintre asociatii lui Trump si Rusia.
David Nunes a spus: “Recent am confirmat ca in numeroase randuri comunitatea de informatii a strans informatii despre americani implicati in campania lui Trump.” Nunes l-a informat oficial despre acest lucru si pe presedintele Camerei, republicanul Paul Ryan.
De la “Trump bate campii” la ceea ce spunea acum David Nunes era o cale foarte lunga, mai ales ca CNN&Co nu puteau spune acum “ Si Nunes bate campii”. Ceea ce puteau sa faca era sa treaca si stirea asta la rubrica “Fapte Diverse”. Si asta au si facut!
Pana cand a explodat alta bomba, si asta e doar inceputul, dar despre asta sa-l lasam sa vorbeasca pe Jean – Patrick Grumberg, care a publicat pe site-ul dreuz.info un articol foarte bine documentat:
 
“O dezvaluire foarte importanta a fost publicata: Susan Rice, consiliera pe probleme de securitate si prietena presedintelui Barack Obama, ar fi, potrivit mai multor surse – printre care Bloomberg si Fox News – la originea unui scandal identic cu vestitul Watergate: punerea sub ascultare, timp de un an, a unui candidat republican la alegerile prezidentiale!

  1. A spiona un cetatean american sau un rezident aflat legal pe teritoriul american este ilegal. Pentru ca spionarea lui sa fie legala trebuie obtinuta aprobarea unui judecator, iar cererea trebuie sa motiveze ratiuni de securitate nationala: un cetatean poate fi banuit ca spioneaza sau conspira pentru un stat strain sau pentru ca pregateste un atentat.
  2. Atunci cand un cetatean este ascultat accidental, din neatentie, in cadrul unei anchete asupra unei alte persoane, numele sau este “inegrit”, sters, in transcrierea convorbirilor, pentru ca el sa nu poata fi dezvaluit. Aceasta se poate intampla si atunci cand un diplomat rus este sub ascultare si ii telefoneaza lui Donald Trump sau unuia dintre colaboratorii sai pentru a-i invita la o serata oficiala.
  3. Atunci cand numele unui cetatean american, ascultat din greseala, asadar in afara subiectului unei anchete, este “inegrit”, sters, in transcrierea unei conversatii sau a unei supravegheri, legea interzice dezvaluirea numelui. Aceasta fapta se pedepseste conform legii.
  4. Legea interzice, evident, sa se dezvaluie presei transcrierea unei anchete a serviciilor de informatii, sau, mai grav, predarea de documente, sau ca numelor cetatenilor americani, prinsi indirect intr-o ancheta, sa fie dezvaluite.

 
In cazul de fata, se stiu urmatoarele:
Primul scandal – Donald Trump si echipa sa de campanie au fost pusi sub ascultare mai mult de un an, fara nicio legatura cu vreo ancheta a FBI asupra unei afaceri de spionaj cu Rusia, ci din pure ratiuni politice si anume cu scopul de a-l incurca pe candidatul Trump, de a-i cunoaste viitoarele miscari, de a-i pune piedici si, eventual, de a fi batut la prezidentiale de Hillary Clinton.
Al doilea scandal – Susan Rice, consiliera pe probleme de securitate a lui Barack Obama, a pus in aplicare, potrivit mai multor surse, sau a executat ordinul de punere in aplicare, aceasta supraveghere, atunci cand atributiile functiei sale nu aveau nicio legatura cu supravegherea respectiva: functia sa consta in a stabili politica de securitate a Statelor Unite.
Al treilea scandal – Susan Rice, potrivit acelorasi surse, a ordonat ca numele colaboratorilor de campanie ai lui Trump, sa fie desecretizate din transcrierea convorbirilor si oferite presei.
Aceste fapte au fost descoperite si confirmate:
De catre fostul procuror general Joseph diGenova.
De catre presedintele Comisiei de ancheta a Congresului, David Nunes, care s-a deplasat la Casa Alba, in salile care permit accesul la calculatoarele protejate si a vazut retranscrierea ascultarilor, unde numele colaboratorilor lui Trump au fost desecretizate, si a putut constata ca ascultarile nu aveau drept baza o ancheta de contra spionaj asupra Rusiei.
De catre ziaristul de investigatie Mike Cernovich, care a fost primul care a dezvaluit numele lui Susan Rice, ca aflandu-se la originea ascultarilor ilegale, a numelor persoanelor urmarite, a caror identitate a fost dezvaluita presei.
Bloomberg a confirmat ancheta lui Cernovich. Eli Lake, jurnalista la Bloomberg a primit informatii concomitente din alte surse.
Pe MSNBC, pe 2 martie, ziarista Evelyne Farkas a recunoscut explicit ca a ajutat la spionarea lui Trump de catre Obama si ca era nelinistita ca inregistrarile ar putea disparea. Iata interviul sau:
Jurnalista Sara Carter a confirmat pe FoxNews ca nu exista nicio legatura intre supravegherile echipei de campanie a lui Trump si ancheta asupra implicarii Rusiei in campania prezidentiala, ancheta care a inceput deabia in ianuarie 2017. Iata interviul sau:
CNN a cerut explicit publicului sau sa nu urmareasca afacerea Susan Rice! Alte organisme media au ingropat stirea pe pagina 4 a editiei lor pe hartie.
Susan Rice nu este la prima sa lovitura. Atunci cand administratia Obama, si bineinteles Hillary Clinton, au stiut ca atacul de la ambasada din Benghazi este un atac terrorist, ea a aparut in fata camerelor de televiziune din intreaga tara si a mintit dand vina pe un filmulet prezentat pe YouTube, care ar fi inflamat spiritele libienilor, declansand o “reactie spontana” contra ambasadei americane.
In cursul a trei interviuri, date dupa ce numele sau a fost dat publicitatii in legatura cu inregistrarile ilegale, Susan Rice a dat trei versiuni diferite ale faptelor, negand orice implicare.
Ea va fi convocata in zilele urmatoare de catre Congres, in cadrul anchetei asupra triplului delict caruia i-a cazut victima Donald Trump: supraveghere ilegala, expunerea ilegala a numelor colaboratorilor lui Trump si scurgerile ilegale de informatii secrete catre presa.
Susan Rice va trebui sa marturiseasca, sub juramant, implicarea sa. Observatorii cred ca ea se va folosi de al cincilea amendament, deoarece are multe de ascuns. Fostul presedinte Obama va fi deasemenea convocat de catre comisia de ancheta a Congresului.
Afacerea nu este decat la inceputul ei.
Ea a fost declansata de catre Democrati, care au inventat o legatura intre Rusia si Trump, pentru a-l face sa castige alegerile, cu scopul de a face sa para victoria sa ilegitima. Ancheta asupra Rusiei nu a dezvaluit nimic pana acum. Ea se afla inca in desfasurare.
Dar aceasta ancheta a atras atentia catorva ziaristi de investigatii si membrilor comisiei de ancheta asupra cantitatii uriase de informatii de care dispuneau Democratii.
Afacerea se va intoarce impotriva lor ca un boomerang, si mainstream media nu va putea ascunde mult timp lucrul acesta: o urmaresc prea multi ziaristi cinstiti de dincolo de Atlantic, inclusiv Internetul.”
Reproducere autorizata cu mentiunea: © Jean-Patrick Grumberg pour Dreuz.info.
MIKUTZA CE KURAI
MIKUTZA CE KURAI

Mesaje : 285
Data de înscriere : 17/03/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum