SULA SI CĂCIULA Termitele și lăcustele

In jos

SULA SI CĂCIULA Termitele și lăcustele  Empty SULA SI CĂCIULA Termitele și lăcustele

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Mai 15, 2018 4:39 am

Timp de 28 de ani am fost și suntem conduși de niște termite roșii și lăcuste verzi prin alternanță, când furau termitele stăteau de pază lăcustele, când furau lăcustele, erau termitele de pază...și tot așa de 28 de ani!!!
Nu există domeniu ne-furat de acești pseudo-democrați, descendenți ai FSN-ului, post lovitură de stat 1989. Toți, absolut toți, sunt "cadrele de nădejde" ale abolitului Partid Comunist Român și majoritatea sunt ex-colaboratori (delatori), agenți, ori chiar ofițeri ai Securității socialiste! 
România se află azi iar într-o cumpănă istorică, avem de ales între două rele: suntem cu Germania ori suntem cu USA? 
Iezuismul european al lui Junker-Merkel ne vrea lângă el!
Imperialismul unchiului Sam, ne cheamă să ne alăturăm lor!
Noi? Noi am vrea să fim Elveția, dar nu se poate! Atunci? Atunci să punem în balanță argumentele. 
Există pactul Ribentrop-Molotov? A fost denunțat de Germania ca ilegal și ne-avenit? A primit România teritorile furate prin acest pact, semnat de Germania și Rusia? Suntem acceptați de Germania ca națiune egală și suverană în mecanismul Noii Europe? Spațiul Schengen spune că nu! Europa cu două viteze la fel! Ne amenință Rusia, prin generali și alte slugi putiniste, că ne ocupă în 8 ore? EXISTĂ un pact Merkel-Putin ACUM? 
Bun.... Să luăm celălalte argumente, din partea cealaltă!
A ajutat USA, România după primul război mondial să existe? Mai știe cineva că România Mare a existat și datorită președintelui american Woodrow Wilson? Avem alianță militară și parteneriat strategic cu USA? Avem baze militare americane, NATO, scut de protecție american, aici la noi în România?
Mai are rost să mai continui? Între gargara merkelisto-marcronistă și FAPTELE VIZIBILE ale PARTENERULUI AMERICAN, aleg USA!!!
Între politica faptului împlinit, gen... migranții obligatorii, europa cu două viteze, pact de cooperare rusia-germania ( oricând putem fii cedați rusiei, au mai făcut-o nemții!!! ) și politica faptului îndeplinit promovat de Donald Trump, eu, cetățean român, aleg TRUMP!!!
Așadar, între termitele roșii și lăcustele verzi, aleg termitele roșii!!!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum