Poporul ăsta a mai cunoscut dictatura-Democrația n-am pierdut-o în seara asta. Ci în 11 decembrie 2016, când ne-am “pișat pe el de vot”.

In jos

Poporul ăsta a mai cunoscut dictatura-Democrația n-am pierdut-o în seara asta. Ci în 11 decembrie 2016, când ne-am “pișat pe el de vot”. Empty Poporul ăsta a mai cunoscut dictatura-Democrația n-am pierdut-o în seara asta. Ci în 11 decembrie 2016, când ne-am “pișat pe el de vot”.

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Iun 18, 2018 9:35 pm

Atunci, noi am fost cei care am dat încă o șansă PSD. Și cred că e bine să nu uităm sinuciderea în masă din acea zi. Tot ce a urmat a fost ca o mică parte dintre noi să încerce, prin eforturi supraomenești, să salveze o țară de sinucigași. Nu știu cât am reușit. Uitându-mă la ce s-a întâmplat în seara asta în Parlament, cu masacrarea Codului de Procedură Penală, aș spune că ce am câștigat a fost ceva timp. Un an și jumătate. 
Sigur că mai avem șanse. Democrația se pierde, dar se poate și recâștiga. Și se recâștigă în stradă, dar cu toții și plecând abia după ce pleacă ei. Asta e ce trebuia să facem după OUG 13, când anticipatele erau singura soluție. Când era evident pentru orice om cu o logică minimă că e exclus să continui patru ani cu acest PSD criminal. Dar atunci ni s-a părut că anticipatele sunt prea mult. OK. Poate că acum o să ni se pară soluția. Poate. Dacă nu, asta e. Poporul ăsta a mai cunoscut zeci de ani dictatura. Și poate că n-a învățat încă tot ce trebuia din ea. Poate că mai e nevoie de niște zeci de ani.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5699
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum