AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TINCANI -nu putem reusi decit impreuna-VOTATI VLAD POPA - VREM primar cinstit si gospodar ,nu un traseist spagar

In jos

TINCANI -nu putem reusi decit impreuna-VOTATI VLAD POPA - VREM primar cinstit si gospodar ,nu un traseist spagar Empty TINCANI -nu putem reusi decit impreuna-VOTATI VLAD POPA - VREM primar cinstit si gospodar ,nu un traseist spagar

Mesaj Scris de Admin Mier Mai 01, 2024 7:41 pm

TINCANI -nu putem reusi decit impreuna-VOTATI VLAD POPA - VREM primar cinstit si gospodar ,nu un traseist spagar 440825108_450855067441672_486324925168781902_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=g42tbHb52GIQ7kNvgEUX83_&_nc_ht=scontent.fclj2-1
Dragi cetățeni ai comunei Tinca,
Cum am ajuns să mă implic în politică?
În urmă cu 10 ani, un cetățean al acestei comune mi-a spus: „TU VEI FI PRIMAR AICI LA TINCA.”
Atunci, la 20 de ani, obiectivele mele erau total diferite, dar vorbele lui mi-au rămas întipărite adânc în minte.
DUPĂ 10 ANI, destinul m-a adus aici, alături de dumneavoastră și împreună vom da viață acelor cuvinte: „VLAD POPA VA FI PRIMAR LA TINCA!”
Am ales această cale mânat de o reală dezamăgire. Mă uit în jur, la comunele COCIUBA MARE, MĂDĂRAS sau HOLOD, comune cu bugete mai mici decât ale comunei noastre, care se dezvoltă vizibil, iar noi batem pasul pe loc.
Doresc să fiu primarul dumneavoastră și vă promit că îmi voi dedica toată priceperea, energia și puterea pentru a aduce prosperitate, siguranță, dar mai ales, un trai decent pentru locuitorii comunei noastre.
Una dintre prioritățile mele este să construim un parc industrial modern, care să aducă locuri de muncă stabile, astfel oamenii nu vor mai face naveta spre locul de muncă.
În același timp, îmi propun să oferim terenuri gratuite tinerilor, astfel îi sprijinim să rămână sau să se întoarcă în Tinca și să-și construiască viitorul aici. Este obligatoriu să asigurăm confortul și siguranța locuitorilor noștri.
De aceea vom introduce gazul, cu ajutorul Consiliului Județean Bihor, vom asfalta străzile, vom introduce rețele de apă și canalizare, vom deschide un centru de permanență și cel mai important, vom fi aproape de cetățeni!
De asemenea, ne vom ocupa de educația copiilor noștri. Propun construirea unui corp nou de clădiri pentru clasele 0-8, în curtea liceului, pentru a oferi un mediu de învățare modern și confortabil.
Împreună, putem face ca Tinca să fie din nou mare!
A venit timpul să trecem de la proiecte la fapte!
Aveți încredere în mine și în echipa de consilieri locali și promit că eu Vlad-Mihai POPA voi servi această comună cu credință, mândrie și demnitate!
Așa să-mi ajute Dumnezeu!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum