AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pleacă, Victore!

In jos

Pleacă, Victore! Empty Pleacă, Victore!

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Joi Sept 17, 2015 8:16 am


E greu ca în zilele acestea să-ți păstrezi limbajulîn limitele eleganței, în condițiile în care, cel mai jegos Parlament ever, l-a protejat de justiție, pe cel mai jegos prim ministru ever… Iartă-mă, Viorele, m-am străduit să nu folosesc epitete în articole dar nu pot. Nu se poate să fiu elegantă, rafinată și nici măcar civilizată când e vorba de tine.
Victore, nici măcar nu te-am plăcut vreodată, n-am spus niciodată ”hai să văd ce brânză o face individul ăsta”. Știi de ce, Viorele? Pentru că intuiția nu m-a înșelat niciodată. Intuiția mea mi-a spus că ești o canalie, un om de nimic, un individ care e capabil să calce peste cadavre ca să-și atingă scopul, așa cum, probabil, ai făcut tu. La propriu.
Victore, nu ți-am acordat niciun credit, nicio circumstanță atenuantă și nicio motivație pentru care tu, un oarecare, cu un caracter dubios, cu o evoluție dubioasă, cu origine incertă și comportament bizar, ai merita înalta funcție pe care o ocupi, respectiv, șeful guvernului țării mele. Subliniez, țara e a mea, miniștrii sunt ai tăi și-ai celor care ți i-au impus, pe care i-ai impus tu, să-ți servească intereselor.
Victore, de mincinos te știe o lume întreagă și din păcate, numele tău se asociază țării mele, copiilor mei, prietenilor mei. De laș, te-am suspectat de la început că ești, dar am fost sigură când ai început să dispari ca măgarul în ceață, când venea Nuland în România, când te-ai ascuns în bunkerele MApN… De lașitate supremă ai dat dovadă însă, când te-ai tupilat după Parlamentul imoral, să te protejeze de Justiție. Tu, fost procuror făcut pe pile sau pe grade. Tu, cel care îmi ieși din toate canalele tv (!), din cămară, din mașina de spălat și din frigider, ca să-mi vorbești de justiție, așa cum o înțelegi tu, și proștii care te susțin, care te-au votat și te-ar mai vota, dacă ar fi să mai candidezi vreodată în țara asta.
Viorele, până și candidatura ta la prezidențiale a avut ca scop unic, protecția prin dobândirea imunității absolute față de Justiție. Atâta te-a interesat, n-ai păcălit pe nimeni cu vorbe sforăitoare, cu lozincile naționaliste, cu mândria ta de a fi româno-albanezo-italian, și Dumnezeu ce altă nație ți-ai mai inventat. Tu, Victore, n-ai nicio țară, n-ai niciun Dumnezeu și nici mândrie n-ai. Dacă ai fi avut, te-ai fi oferit singur Justiției, măcar să-ți dovedești nevinovăția pe care o invoci atât de des pe la Antena 3, unde alte lighioane, la fel ca și tine, îți oferă cu dărnicie spațiu pentru a-ți deșerta sacul fără fund, plin cu minciuni.
Pe lângă toate astea, Victore, ești absolut dezgustător ca bărbat, absolut dezgustător în comportament, ai un mers și mai dezgustător, te crezi vreun negru, vedetă NBA, ai o mimică oribilă, rictusul acela cu colțurile gurii trase-n sus e absolut sinistru, râsul tău trădează depravare morală, iar obrăznicia ta este intolerabilă. Ești oribil, Victore… Eu evit să privesc la televizor și mut postul când apari tu, încotit ca un țăran parvenit pe masa de la guvern. Urăsc să-ți aud vocea și minciunile. Urăsc să te aud spunând că ești mândru că ești român. Mândria mea de româncă e țăndări de la Iliescu încoace, tu ai reușit să sfărâmi toate cioburile de mândrie. Praful s-a ales de ea.
Te rog să pleci, Victor Viorel Ponta, ești rușinea României, a Albaniei și a Italiei. Trei națiuni faci de râs, nu una. Dacă ești măcar 1% ființă umană, pleacă! Dacă ai măcar 1% bărbăție, pleacă! Dacă te deosebești măcar 1% de o nevertebrată, de o râmă, de o moluscă, pleacă, Victore!

ion_pribeagu

Mesaje : 174
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum