AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

SPECULANȚI

In jos

SPECULANȚI Empty SPECULANȚI

Mesaj Scris de Admin Joi Dec 03, 2015 10:26 am

Ședința solemnă a Senatului consacrată Zilei Naționale, convocată și condusă de Tăriceanu n-a fost prea convingătoare. Președintele Iohannis n-a onorat invitația deși Tăriceanu a dat asigurări că „aici e o ședință sobră, nu se bea și nu se dansează”. Aia mai lipsea. Dintre foștii președinți a participat doar Emil Constantinescu – poate fiindcă demult nu mai avusese unde să țină un discurs. Dânsul ne-a avertizat că „riscăm să câștigăm lupta cu corupția și să pierdem lupta cu democrația”. Păi, nu prea vedem de ce să luptăm cu democrația și să mai și câștigăm. E mai bine să câștige democrația. Dar cam la fel zic și cei care acuză că lupta cu terorismul afectează democrația. Și ce să facem? Nu mai luptăm cu terorismul, nu mai luptăm cu corupția? Lască „riscul” de a câștiga lupta cu corupția, de care se teme Emil, e minim. Corupția are o capacitate de reproducere incredibilă. Ca toate rozătoarele. Și dacă nu luptăm cu corupția, devenim mai democrați, meștere? La Tg. Secuiesc au și ieșit în stradă susținătorii lui Beke Istvan, cel arestat pentru că plănuia detonarea unei bombe artizanale de 1 dec. „Nu putea el să facă așa ceva, e un om cumsecade” suspinau vecinii și prietenii. Iată o frază auzită adeseori după arestarea unui violator, criminal sau terorist: vai, dar era un băiat așa de timid și de cuminte, saluta pe toată lumea, cum să facă el așa ceva? Ei, uite că se poate. Și Ioan Oltean, care a primit aviz pozitiv (de la Comisia Juridică a Camerei) pentru arestare era complet uluit și nu se recunoștea deloc în acuzații: „faptele nu există, n-am fost niciodată în Chitila, drept consecință n-am fost niciodată la biserica respectivă, nu l-am cunoscut niciodată pe denunțătorul meu, părintele Alexandrescu, dacă pot să-i spun așa, n-am luat niciodată bani de la Mihai Rotaru”. Niciodată să nu spui niciodată. Pe urmă afli că nevinovatul a recunoscut „faptele inexistente” și a mai denunțat câteva persoane. Senatul a votat și el cererea DNA privind arestarea lui Dan Șova. A dispărut Ponta, era clar că Și-o va lua. Premierul Cioloș a participat însă la ședința lui Tăriceanu: are nevoie de voturi pentru buget. Cioloș a reconfirmat că toate măririle salariale, indexarea pensiilor și scăderile TVA aprobate de Parlament sunt în buget. Degeaba! S-a titrat în continuare: salariile și pensiile românilor în pericol. Cioloș a dezmințit și zvonul că ar urma să preia PNL: „nu mă interesează să mă prezint la alegerile din 2016, cu cât repet mai mult aceste lucruri, cu atât mai mult cresc speculațiile”. Asta-i rețeta speculanților: iau de la producător o afirmație și o scot la tarabă cu atâtea adaosuri comerciale încât o vând la preț de speculă cu titlu de bombă. Niște tehnocrați!
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum