AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RAD DE MA DOR FALCILE:Totul se intampla pentru ca partidul nostru a fost abandonat si trădat , pt ca ZGONEA VALERIU , PRESEDINTELE Camerei Dep. si Presedintele Executiv al Psd -ului meu

In jos

RAD DE MA DOR FALCILE:Totul se intampla pentru ca partidul nostru a fost abandonat si trădat , pt ca ZGONEA VALERIU , PRESEDINTELE Camerei Dep. si Presedintele Executiv al Psd -ului meu  Empty RAD DE MA DOR FALCILE:Totul se intampla pentru ca partidul nostru a fost abandonat si trădat , pt ca ZGONEA VALERIU , PRESEDINTELE Camerei Dep. si Presedintele Executiv al Psd -ului meu

Mesaj Scris de VIO_ANA Joi Mar 31, 2016 4:14 am

"In urma cu o ora am primit vestea deciziei ICCJ de condamnare a mea la 1,6 ani cu suspendare, in prima instanta nevinovat . Vreau sa va spun tuturor , am fost condamnat pt ca vorbeam la telefon cu fratele meu si directorii mei care ma informau de mersul companiei mele . Singura proba, singura, sunt convorbirile telefonice . Plâng intr-una . Nu pot sa cred . Cei care au furat la Microsoft sute de milioane de euro au fost condamnați la un an fara executare iar mie mi-au dat 1 si 6 ani cu suspendare pentru ca vorbeam la telefon . Dar de fapt nu de asta m-au condamnat , ci pt ca am fost printre putinii parlamentari care s-au opus abuzurilor ordinarilor de procurori , care fac dosare la comanda fara probe , numai pe înregistrări telefonice si pe denunțuri pentru presupuse fapte de acum 7,8,10,12 ani . In ce stat trăim ? Nici pe vremea comunistilor nu erau astfel de abuzuri , un astfel de atac asupra drepturilor fundamentale ale omului . A fost o singura data pe vremea stalinistilor, cand cei care erau oponentii regimului erau luați noaptea de acasă . Aici am ajuns ? Sunt luați oameni cu catuse la mâini , sunt tinuti oameni in arest preventiv abuziv ,fara probe , ca sa devină denunțători , se fac dosare țintite pe tot ce înseamnă lideri politici , se dorește subjugarea întregii tari altor puteri , vor sa distrugă toți liderii patrioti . De 2 ani tip in Parlamentul Romaniei pentru schimbarea legilor care permit abuzurile procurorilor , care umilesc toată clasa politica mai puțin PNL -istii care cu toate ca au distrus tara nu li se intampla nimic . Cei care ma cunosc stiu cat sunt de corect , cat fac pentru oameni , sunt pe primul loc in Parlamentul Romaniei cu 65 Inițiative legislative , 8 legi si nici-o absenta in 3 ani . Mi-am făcut treaba pentru oamenii care m-au trimis in fiecare zi . Dar pentru ca am avut curaj sa ma opun abuzurilor procurorilor si ambasadorilor care cred ca tara noastra e colonia lor si își permit sa intervină in treburile interne ale țării mele pentru care eu mi-am riscat viata , s-a dat ok -ul sa mi se facă dosar si sa fiu condamnat ca sa mi se închidă gura . Nu , chiar daca am plans ore întregi astazi , m-au înrăit mai mult .
RAD DE MA DOR FALCILE:Totul se intampla pentru ca partidul nostru a fost abandonat si trădat , pt ca ZGONEA VALERIU , PRESEDINTELE Camerei Dep. si Presedintele Executiv al Psd -ului meu  Downloadrad
Totul se intampla pentru ca partidul nostru a fost abandonat si trădat , pt ca ZGONEA VALERIU , PRESEDINTELE Camerei Dep. si Presedintele Executiv al Psd -ului meu , a refuzat sistematic sa modifice legile care permit procurorilor sa facă abuzuri , sa facă dosare la comanda fara probe , numai pe suspiciuni, denunțuri si înregistrări , ca sa fie executati de plutonul DNA , al cărui informator si servil este . Voi face publice toate acțiunile acestui trădător care a trădat partidul si pe toți liderii nostrii si cum s-a opus si l-a trădat sistematic pe Președintele nostru Liviu Dragnea . Cei doi trădători de neam si de stat de drept sunt ZGONEA si Oprea , la comanda DNA-ului si a lui Iohanis . Ma voi bate pt fiecare liberatate si drept al omului încălcate , ma voi bate pana toți trădătorii de neam si de tara vor răspunde , pana ce raspunderea magistratilor se va legifera . Asta nu e tara mea , asta nu e tara pentru care mi-am riscat viata in Revoluție , aici nu mai e democrație , demnitate , nu mai exista drepturi , e jihad , e inchizitie, e stalinism . Tara e condusă de Kovesi la comanda puterilor străine si care vrea sa predea tara acestora . Am făcut prea multe pentru tara asta , pentru oameni . Nu am furat niciodata nimic , nu am inșelat , nu am făcut trafic de influența , nu sunt corupt . Insa pentru ce mi s-a întâmplat astazi voi lupta pana la ultima mea zi din viata mea împotriva acestor abuzuri criminale , care au distrus clasa politica românească , oamenii de afaceri romani , mii de medici si profesori care au dosare, care vor sa plece . Acest jihad cu aceasta justiție stalinista, securista se va opri dar pe mine nu ma veți ingenunchia" .
VIO_ANA
VIO_ANA

Data de înscriere : 06/07/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum