Muma lui Ștefan cel Mare fumător …Referitor la legea fumatului !
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: OHA si PNL :: Cu magarul lui Buridan din OHANISTAN in ABSURDISTAN :: MOFTURI si MOFTANGII cu care ne mandrim :: Dezvelim burti , descretim frunti (ORA DE RAS)
Pagina 1 din 1
Muma lui Ștefan cel Mare fumător …Referitor la legea fumatului !
Pe o stâncă neagră, într-un vechi castel,Sta Ștefan cel Mare, fumător de fel.Dar de când cu legea asta păguboasăMuma nu-l mai lasă să fumeze-n casă.Ștefan bea cafeaua. Plânge și suspinăCă vrea-n piept să bage niște nicotină.Orologiul sună: unu și jumate,N-a fumat nimica azi și nu mai poate.Scoate o țigară, și când s-o aprindăÎl lovește mă-sa c-un papuc din tindă.-Ieși afară Ștefan că împuți palatu,S-a votat o lege! Gata cu fumatu!Ștefan iese-afară, opt țigări sudează,După care-n poartă bate de stresează.-Eu sunt dragă mamă, fiul tău iubit,Am schimbat tutunul d-aia-am răgușit.Dar deschide poarta, turcii mă-nconjorȘi n-am luat nici geaca, mi-e un frig de mor!-Ce spui tu străine?! Tu nu ești cuminte.Fiul meu e Ștefan, cel de dinainteCare nu fumează ca un derbedeu.Dacă tu ești Ștefan, nu-ți sunt mamă eu!Și zicând acestea se face că plouăTurcii dau năvală și mi-l rup în două.Morala e una, chiar de-i mai perfidă:Uite cum fumatul poate să ucidă!”,
Bandila Ioan
enigmatica LORELEY- Mesaje : 112
Data de înscriere : 15/02/2013
Subiecte similare
» MODELE DE IERI, DE AZI, PENTRU ETERNITATE: “ȘTEFAN, ȘTEFAN DOMN CEL MARE…”
» NOAPTEA MINŢII : Fifor o compara pe Dancila cu Stefan cel Mare, iar pe Iohannis cu Suleiman
» Ioan Aurel Pop: Ștefan cel Mare și Sfânt a fost REGELE DACIEI. DOCUMENTUL secret cu cifru în care Sfântul Român este denumit RE DE DACIA la 1489
» PSD decontează costurile sfidării
» Cei care se joacă azi cu destinele acestei țări vor fi ștersi din istorie, ne dezbină astăzi străinii pentru că nu mai avem oameni de conștiință și de demnitate
» NOAPTEA MINŢII : Fifor o compara pe Dancila cu Stefan cel Mare, iar pe Iohannis cu Suleiman
» Ioan Aurel Pop: Ștefan cel Mare și Sfânt a fost REGELE DACIEI. DOCUMENTUL secret cu cifru în care Sfântul Român este denumit RE DE DACIA la 1489
» PSD decontează costurile sfidării
» Cei care se joacă azi cu destinele acestei țări vor fi ștersi din istorie, ne dezbină astăzi străinii pentru că nu mai avem oameni de conștiință și de demnitate
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: OHA si PNL :: Cu magarul lui Buridan din OHANISTAN in ABSURDISTAN :: MOFTURI si MOFTANGII cu care ne mandrim :: Dezvelim burti , descretim frunti (ORA DE RAS)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum