AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Săptămâna ameninţaţilor

In jos

Săptămâna ameninţaţilor Empty Săptămâna ameninţaţilor

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Sept 26, 2016 12:22 am


Săptămâna asta a fost fără îndoială săptămâna politicienilor aflaţi în pericol. Cei mai „inocenţi” politicieni s-au simţit  dar mai ales declarat ameninţaţi, încercând să atragă empatia ţugurlanului care va mai bate un drum inutil până la secţiile de votare la sfârşitul anului, spre „ameninţarea” politicianului care la fiecare serie electorală se trezeşte pus pe liste, precum  proscrişii care au pus bazele măreţei Americi şi aruncaţi „fără voia lor” în jungla politicii prin labirinturile corupţiei şi nesimţirii. Nici nu ştiu cu care să încep, aşa că o să o iau în ordinea alfabetică a numelor ameninţaţilor, ca să nu se supere nimeni că l-am lăsat la coadă.
Domnu politician Barbu Daniel    este în mare pericol. Ce spun eu aici pericol, este zilnic bătut, schingiuit, torturat, spânzurat, împuşcat, torpilat, apoi i se mai dă o şansă, să o ia de la capăt a doua zi. Vă daţi seama în ce chin trăieşte săracul om de când a intrat în politică, el care era un biet muzeograf, cercetător ştiinţific, pentru ca apoi să fie luat cu japca şi aruncat în jungla politicii româneşti, ca fetele alea amărâte care se bat pentru premiul cel mare în „Supravieţuitorul” prin Filipine. Doamne ce soartă, numai politician să nu fii.  Ce Afganistan, ce teatre de operaţii, ce terorişti, ce talibani, păi ce ăla  e pericol?  Pericol este când  eşti ministru şi îţi baţi joc de oameni apoi ieşi cu maşina să le arăţi cine eşti tu şi  „un protestatar” îţi sparge luneta din spate, dar cioburile cad în afară, nu înăuntrul maşinii, sau te ţii de mişmaşuri   şi stai cu sufletul la gură nu cumva să te calce mascaţii mari la ore mici. Ce se plâng soldaţii ăia pe care îi trimit politicienii să îşi verse sângele prin Afganistan că le greu? Şi ce dacă sunt atacaţi din când în când sau mai trec peste câte vreo mină? Păi politicienii când trec pe lângă sediul DNA sau pe lângă Beciul Domnesc merg cu fanfara ? Nuuuuuu, merg în vârful picioarelor, ca balerinii, să nu  trezească vreo mină, sau un procuror, ceva. Păi dacă aţi şti voi cum le tremură mâna când iau o şpagă, de teamă să nu fie o înscenare,  un flagrant ceva şi asta se întâmplă la fiecare secundă, nu ca soldaţii ăia care merg în patrulare  doar odată la 24 de ore. Ce ştiu soldaţii ce greu e să fii politician.
Domnul  politician Băsescu Traian, se simte foarte ameninţat de o parte a procurorilor din DNA care cică ar fi decis să îi transfere tutela nepoţilor. Aflat în răzbel deschis dar doar la nivel declarativ, cu o parte a procurorilor pe care i-a numit sau promovat în diverse structuri dar mai ales la DNA, pe vremea cât era la putere şi nu mişca nici unul în front, domnul Băsescu se plânge că nu îl mai ascultă procurorii şi ştie el câţiva care sunt asmuţiţi pe el. Păi de măi nene, cine i-a învăţat aşa? Nu contest că ar fi câţiva care vor să îl şicaneze şi să îi sperie găinile din curte, dar să fim serioşi toate astea sunt de ochii lumii, la câte dosare şi informaţii şi+a tras timp de 8 ani, nu cred că este un sereist, procuror, judecător, sef de partid, chestor, care să încerce să dea în el fără s îi fie frică să nu îi apară dosarul pe surse. Uitaţi-vă la Firea, cea care se jura că moare cu el de gât. Tocmai a anunţat că a renunţat la acuzaţii. De ce oare? Deci domnul Traian nu are nici un motiv de îngrijorare, nu va păţi nimic nici el nici scumpele sale  fetiţe.
 
Klauss Iohannis îşi simte şi el ameninţată poziţia de policianist norocos aşa că a sărit la gâtul atacatorului, nimeni altul decât Victor Ponta. Auzi la el, mârtanul dra… pardon, dragul  de el, atentează la titlul de .. falsificator de frunte al ţări. Păi se poate aşa ceva? Auzind el că procurorii din aripa Kovesi au dat curs cererii prezidenţiale şi instrumentează cu sârg dosarul lui Ponta dosar în care acesta este învinuit de fals, uz de fals şi obţinerea de foloase necuvenite, domnul Klauss a ieşi pe post să îl înfiereze pe impertinent şi să îi facă morală. Păi ce băăăăăă, Victore, tu eşti preşedinte? Numai preşedinţii au voie să facă aşa ceva auzi tu? Să-ţi bagi minţile în cap şi să nu mai tot ieşi pe post să spui tu ce vrei, că … Iohannis ţi-a făcut dosar, Iohannis îţi dă verdictul cât eşti tu de doctor. Aaa, nu mai eşti?  Păi  vezi, ce spuneam eu. Deci stai în banca ta, numai unul poate să facă uz de fals şi să rămână în funcţie, s-a înţeles? Zât!
Domnul politician Gabriel Oprea se simte şi domnia sa opresat, dar şi mai mult nevinovat. După ce acum câteva luni ne spunea că lui nu îi e frică de justiţie, că el este mai curat ca Albă ca Zăpada, văzând el că Iohannis, cel cu care îşi bea cafelele dimineaţa pe vremea când el şi Dragnea puneau laţul de gâtul motanului Ponta, nu îl mai ţine în braţe şi oamenii binomului au început să bată Toba, Găbiţă  a cerut colegilor parlamentari să nu dea voie justiţiei să îl scuture de pureci. Bineînţeles că colegii, foarte mulţi dintre ei serviţi cu mărinimie ba cu un doctorat, ba cu un masterat, ba cu un grad,  de naş Oprea pe când acesta era vice şi gestiona toată siguranţa statului cu interes naţional cu tot, au sărit să îl salveze şi apoi să spună că ei au încredere în justiţie. Nişte facebucişti s-au mobilizat mai bine decât armata lăsată de Oprea cu 40% stare de operativitate şi au ieşit în stradă. Vox Populi Vox Dei spuneau romanii, aşa că Iohannis, de teamă să nu se inflameze atmosfera mai rău decât la Colectiv, a cerut iniţial Liberalilor să ceară repetarea votului, dar realizând că nu există posibilitatea legală să se reia votul, i-a cerut lui Oprea personal să renunţe la statutul de senator, că şi aşa nu o merita, ca să nu îşi amintească lumea şi alte .. sirene şi  îi ceară şi lui demisia. Oprea a promis că renunţă, cu tot teatrul de rigoare, cu interesul naţional, cu demisia de onoare, cu „ nu vreau să pătez imaginea Senatului”  etc  etc. El are încredere în justiţie, mai ales că i s-a promis de la cel mai înalt nivel că nu va fi condamnat, pentru că un om ca el nu poate fi condamnat şi nu va sta nici un minut la beci . Dosarul lui va fi studiat până se va prescrie fapta de .. abuz. Nimeni , niciodată nu va deschide dosar pe numele lui pentru subminarea capacităţii de apărare a ţării, trădarea adevăratului interes naţional, manipularea şi schimbarea votului privind achiziţia avioanelor multirol,  instigare la fals şi uz de fals în documentele de calcul al pensiilor militare, folosirea mijloacelor de transport ale armatei  în scopuri de partid, folosirea hainei militare în campanii electorale, acordarea de grade militare cu încălcarea regulamentelor, instituirea unei structuri militarizate  private, etc etc. Aşa că oricât s-ar bucura acum  duşmanii, domnul Oprea va rămâne ceea ce este, nu mai spun ce, fiecare să spună cum doreşte.
Or mai fi şi alţi politicieni care se simt ameninţaţi, opresaţi, stresaţi, dar cei nominalizaţi acum sunt în top, nu doar al săptămânii ci chiar al anului. Săracii de ei! Şi cum se  cocoşează  ei să câştige un ban, o casă, un titlu de doctor, o funcţie de premier, pentru binele  românilor, trecând prin chinuri groaznice. Câtă ingratitudine din partea  pulţimii.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum