AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

SCANDAL MONSTRU-Ciuvică (cel cu puța mică) îi dă cu tesla în coaie lui Cireap-pielea p ....

In jos

SCANDAL MONSTRU-Ciuvică (cel cu puța mică) îi dă cu tesla în coaie lui Cireap-pielea p .... Empty SCANDAL MONSTRU-Ciuvică (cel cu puța mică) îi dă cu tesla în coaie lui Cireap-pielea p ....

Mesaj Scris de Admin Lun Iun 08, 2015 11:18 am

Nou scandal monstru între Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac. Schimb de replici extrem de acide: ”Sunteţi foarte nervos”
Analiștii Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au avut un nou schimb ironic de replici, duminică seară, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena3.
Tema disputei dintre cei doi a fost aceeași și anume implicarea și rolul SRI în dosarul de la DNA al lui Victor Ponta. În timp ce Bogdan Chirieac a susținut ferm că SRI nu are niciun fel de legătură cu dosarul șefului Guvernului de la DNA, Mugur Ciuvică a lansat o serie de ironii, punctând că Bogdan Chirieac ar trebui înaintat de SRI la rang de mareșal.
Iată schimbul de replici dintre Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică, de duminică seară, din cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Antena3:
Mugur Ciuvică: Aşa prezentare pentru domnul Bogdan Chirieac!
Mihai Gâdea: E distins, nu e distins?
Mugur Ciuvică: E foarte distins, dar cu puţin talent reuşeaţi o prezentare mai spectaculoasă.
Mihai Gâdea: Vreţi ceva mai amplu?
Mugur Ciuvică: Nu, dar mai cu talent. De exemplu, cine e generalul care ne spune nouă ce vrea SRI-ul să auzim. Nu ar fi fost mult mai interesant?
Mihai Gâdea: Vă referiţi la domnul general Chirieac?
Mugur Ciuvică: Cu siguranţă.
Bogdan Chirieac: Vă daţi seama, primesc un SMS de la domnul Mugur Ciuvică, la care ştiţi că ţin, vorba aceea, eu spunând un lucru absolut real, confirmat între timp şi acceptat…
Mugur Ciuvică: De cine este confirmat?
Bogdan Chirieac: Că SRI-ul nu este parte în acest dosar al domnului Victor Ponta.
Mugur Ciuvică: Deloc, vă daţi seama.
Bogdan Chirieac: Şi îmi spune domnul Mugur Ciuvică pe SMS, zice diseară o să te facă ăştia colonel, la care eu îi dau mesaj adică crezi că o să mă degradeze?
Mugur Ciuvică: Şi vedeţi că am înţeles eroarea şi am corectat-o în seara asta domnule Bogdan Chirieac, mareşal ar trebui să fiţi după părerea mea că dacă e colonel Turcescu, dumneavoastră ar trebui să fiţi mareşal.
Bogdan Chirieac: Vă mulţumesc foarte mult. Din nefericire sau din fericire, am ales o carieră civilă.
Mihai Gâdea: Domnul Bogdan Chirieac, dumneavoastră aţi explicat, v-am urmărit şi la emisiunea lui Radu Tudor în această seară, iar argumentaţia dumneavoastră era că SRI nu s-a implicat în acest dosar tocmai pentru că nu ar fi în concordanţă cu acţiunea DNA-ului. Aceasta este analiza dumneavoastră?
Bogdan Chirieac: Da, eu aşa cred. Am primit informaţia pe surse, am făcut-o cunoscută pe DC News, că asta e treaba noastră a gazetarilor, apoi am văzut că în raportul DNA nu este trecută fraza aceea ancheta a avut loc cu concursul SRI, eu cred că SRI nu doreşte să fie parte în acest dosar fiindcă se creează un precedent extrem de periculos, să pui presiune asupra premierului în funcţie, pentru a demisiona, pentru a schimba deci prim-miniştri şi Guverne altfel decât pe cale democratică, adică altfel decât în Parlament. Acolo se pun prim-miniştri şi Guverne, acolo se schimbă.
Mugur Ciuvică: Haideţi să vă spun eu acuma ce mi-au spus mie sursele mele. Sursele mele mi-au spus că SRI nu vrea să se ştie că este implicat în chestia asta şi asta este o atitudine absolut normală, a SRI-ului, pentru că nici un serviciu secret nu vrea să se ştie că este implicat în operaţiuni de asta obscure. Ceea ce au făcut ei greşit şi foarte rău, au fost cei doi care au ieşit, Dumbravă, directorul direcţiei juridice şi Hellvig după aia şi au spus cu subiect şi predicat cum se implică ei în actul de justiţie. Asta a fost prostia. Acuma se comportă ca un serviciu secret cu o minimă inteligenţă şi nu se afişează ca fruntaşi în lovitura de stat. Că de aia e serviciu secret. Să ţină dracu secret ce fac, nu să le trâmbiţeze pe la toate televiziunile. Înţelegeţi?
Bogdan Chirieac: Mă rog, e o ipoteză a dumneavoastră. Nu ştiu cine va spus asta dar eu cred că ţinând seama de legăturile pe care SRI le are în mod real cu CAI, cu super serviciul de informaţii american, şi le are, ţinând seama de regiune, de zonă, nu pentru lovituri de stat, chiar nu cred că doreşte să fie parte a unei lovituri de stat.
(…)
Mugur Ciuvică: Mai am o mică întrebare la dumneavoastră, că sunteţi singurul care îmi puteţi răspunde pentru că cu ăilalţi nu intru în contact. Am văzut că mai mulţi lideri de opinie, dumneavoastră chiar sunteţi, ăilalţi nu prea sunt dar să îi punem în aceeaşi categorie au venit cu un text care pare scris de undeva, că repetă aceeaşi sintagmă, sintagma fiind o tâmpenie. Apropo de ce ziceaţi dumneavoastră, să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Dar văd că dumneavoastră nu aţi aşteptat şi aţi spus că va urma un război de gherilă groaznică care va dăuna grav României, aţi şi dumneavoastră de câteva ori, l-am auzit pe bizarul ăla coleg de sociologie, ce să îi facem, domnule Pieleanu cu dumneavoastră, Alin Teodorescu, cu teoria asta şi am mai văzut vreo doi. În afară de faptul că ideea de război de gherilă e o tâmpenie în cazul ăsta, sintagma nu puteaţi şi dumneavoastră să o schimbaţi, unul să zică un război de nu ştiu care, altul de aia . Şi cam cum e cu gherila că dumneavoastră aţi făcut armata, sigur că aţi făcut-o cu Cocoş, eu nu am făcut armata nici cu Cocoş nici cu găina, nici cu nimeni dar totuşi gherila înseamnă un război între o armată normală şi grupe de gherilieri, de partizani, de civili, care se ascund în munţi, în cazul ăsta care este armata regulată şi care sunt partizaţii, dacă ziceţi că va urma un război de gherilă?
Bogdan Chirieac: Războiul de gherilă mai are loc şi atunci când se înfruntă facţiuni din diverse grupări. Deci se poate întâmpla să nu ai în faţă o armată regulată şi nişte…
Mugur Ciuvică: Războiul de gherilă e ce vă spun eu.
Bogdan Chirieac: Şi ce vă spun eu, că nu aţi făcut armata. Deci nu ştiu de ce s-au luat după mine, nu e o informaţie aceasta cu războiul de gherilă politică, este o analiză a mea, în care am spus că domnul Victor Ponta a luat decizia ţinând seama de situaţie să nu demisioneze…
Mugur Ciuvică: A luat singura decizie normală pe care o putea lua.
Bogdan Chirieac: Da, mă rog, e o decizie. Nu ştim ce decizie ar fi trebuit să ia fiindcă România scrie o pagină de istorie, o istorie neagră. Nu s-a mai întâmplat.
Mugur Ciuvică: Păi avea două posibilităţi. Să se predea în faţa ăstora cu lovitura de stat, să spună da nene sunteţi şefi voi DNA, SRI, conduceţi voi România de acum în colo cum vreţi voi, cu Guvernul pe care îl puneţi voi, sau să rămână pe poziţie şi să reziste.
Bogdan Chirieac: Sunteţi foarte nervos, nu vă recunosc în seara asta.
Mugur Ciuvică: Sunt foarte calm. Ştiţi de ce? Pentru că li s-a fâsâit ăstora cu lovitura de stat, asta mi se pare foarte tare. Foarte repede li s-a fâsâit.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum