AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .

In jos

OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .   Empty OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iun 15, 2017 1:12 am

„Potrivit art. 106 din Constituție, „funcția de membru al Guvernului încetează în urma demisiei, a revocării, a pierderii drepturilor electorale, a stării de incompatibilitate, a decesului, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege”. Conform art. 107 al Legii Fundamentale, „Dacă primul-ministru se află în una dintre situațiile prevăzute la articolul 106, cu excepția revocării, sau este în imposibilitate de a-și exercita atribuțiile, Președintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuțiile primului ministru, până la formarea noului Guvern”. Deocamdată nu ne aflăm în niciuna din situațiile menționate în Constituție.


http://evz.ro/prima-reactie-de-la-cotroceni-in-scandalul-dragnea-grindeanu.html
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .   Empty Tactica Grindeanu: Mor cu tine de gât! Liviu Dragnea este pe punctul de a pierde nu numai PSD, ci și orice formă de respect

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iun 15, 2017 3:46 am


Sorin Grindeanu, așa cum anunțam încă de ieri, nu are de gând să demisioneze! Umflă o criză politică în PSD, transformând-o într-un balon la nivelul întregii țări. Principala întrebare este de ce nu pleacă Sorin Grindeanu, iar răspunsul meu este unul simplu: pentru că așa i s-a spus. Ideea acestei întrebări este simplă: întrucât actualul premier nu a dat niciun moment semne că are vreun pic de personalitate politică, că are în cap ceva proiecte mărețe, că vrea să facă altceva decât să aplice programul de guvernare al PSD. Iar din analizele prezentate rezultă că nici asta nu i-a ieșit decât în proporție de 35-40%.
Poate fi considerat un semi-premier. Nu a dat semne că se gândește la o carieră politică, nu am citit niciun interviu de-al lui, nu l-am văzut în vreo emisiune în care să facă audiență, în general n-am prea auzit nimic de el până săptămâna trecută.
A doua întrebare, mult mai importantă, este cine i-a spus să rămână, iar aici târgul Bucureștiului este plin de nume celebre. De la Iohannis la Coldea, trecând prin șefii tuturor serviciilor de informații și chiar ai regiilor autonome. Faptul că toate aceste nume pot avea suport în realitate ne arată că Sorin Grindeanu este un semi-premier.De aceea nici nu voi insista asupra numelui din spatele lui Grindeanu. Pentru că adevărata întrebare și cea mai importantă este de ce nu demisionează Sorin Grindeanu. Iar aici răspunsul este crucial pentru înțelegerea situaței.
Sorin Grindeanu nu demisionează pentru că are de gând să ridiculizeze PSD și să-l termine pe Liviu Dragnea. Face parte dintr-o construcție (extrem de inteligentă) prin care procentele PSD sunt mâncate din interior, nu din exterior. Liviu Dragnea este arătat cu degetul ca fiind corupt și bolnav de putere nu de către opoziția politică inexistentă, ci de către cel pe care l-a investit cu încredere.
În aceste zile se joacă, de fapt, soarta lui Liviu Dragnea. Este pe punctul de a pierde nu doar întregul partid, ci și orice urmă de respect pe care liderii îl aveau față de el. Dacă te învinge un semi-premier de tipul lui SG, nu ai cum să conduci un mastodont politic precum PSD.Faptul că ziariștii fideli Binomului s-au aliniat în spatele lui Sorin Grindeanu și au ajuns să găsească tot felul de argumente stupide, care să justifice nesimțirea politică de care dă dovadă premierul, ne demonstrează încă o dată că tot ceea ce am spus mai sus este adevărat.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .   Empty Ce acoperă scandalul de la Guvern: ORDINUL PENTRU GRINDEANU

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iun 15, 2017 4:35 am

Razboiul Dragnea – Grindeanu o diversiune pentru salvarea lui Kovesi
AICI   Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .   Empty Re: OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum