”Noul” guvern PSD - agentură rusească scoasă din conservare, că e căldură mare și românii au nevoie de ceva răcoare, din frigideru moscovit
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
”Noul” guvern PSD - agentură rusească scoasă din conservare, că e căldură mare și românii au nevoie de ceva răcoare, din frigideru moscovit
Grindeanu, dacă vă amintiți a pomenit despre faptul că principalul dezacord cu ”echipa lui Dragnea” a fost legată de problema cu Rusia, cu care cei din Telerman doresc tare de tot să strângă legăturile, deși suntem în UE și NATO și trebuie să respectăm regimul european al sancțiunilor impuse Rusiei, altfel am putea fi acuzați de trădare și izolați complet. Se pare că PSD exact asta urmărește, ca dovadă se infuzează ”noul” guvern numai și numai cu conserve rusești, de la vârf în jos, că doar n-a nimenit orbu Brăila lui Tudose degeaba...
Subiecte similare
» "Noul" guvern PSD - agentură rusă scoasă din conservare!
» gifuri de top 1
» Marele Muftiu, prea mic pentru o confruntare atât de dură
» Fireo, îți zic eu ce s-a întâmplat, gratis și repede. Si mai da drumul la caldura si apă caldă!"
» OHA CIOCOFLENDERUL MĂLAI MARE e un căcăcios Falsa alegere a lui Klaus Iohannis. De ce nu mai are Dragnea nevoie de Tariceanu
» gifuri de top 1
» Marele Muftiu, prea mic pentru o confruntare atât de dură
» Fireo, îți zic eu ce s-a întâmplat, gratis și repede. Si mai da drumul la caldura si apă caldă!"
» OHA CIOCOFLENDERUL MĂLAI MARE e un căcăcios Falsa alegere a lui Klaus Iohannis. De ce nu mai are Dragnea nevoie de Tariceanu
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum