"KOVESI : DACĂ VOI NU MĂ VREŢI , EU VĂ VREAU " Cine i-a garantat continuitatea ?
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: Ubi patria ibi bene ? În lături, venetici ! :: FURIOASĂ , AZI , COLDUȚA NE VA ARĂTA MAIMUȚA
Pagina 1 din 1
"KOVESI : DACĂ VOI NU MĂ VREŢI , EU VĂ VREAU " Cine i-a garantat continuitatea ?
E cat se poate de clar. In opinia mea, Laura Codruta Kovesi, fosta baschetbalista, vrea sa dribleze arbitrul chiar si cu mingea dezumflata in timpul jocului. Asta reiese din interviul acordat ziare.com, unde afirma ca nu are nicio emotie in privinta controlului demarat la cererea ministrului Toader Tudorel pe management si eficienta DNA. Ea subliniaza ca, dupa cum stie, acest control ar viza doar ... Sursa
Subiecte similare
» Savaliuk bre , dacă nema putirința , geaba chicirez gâlceva :Vreau arestarea lui Kovesi! (DAR O PULĂ ÎN CUR NU VREI ?)
» De ce ați dat-o jos pe Dăncilă, dacă-l vreți pe Ponta?
» IOHANNIS a vrut să le arate lui KOVESI și DRAGNEA cine-i ȘEFU'
» Dacă Fifor nu va mai fi ministru de Interne, cine-l va mai apăra pe eroul Cumpănașu? Dacă va fi răpit, vândut și trimis să se prostitueze?
» SOV paște pe islaz cu VĂCUȚA MOV : Eu știu cine sunt și ce vreau. Tu?
» De ce ați dat-o jos pe Dăncilă, dacă-l vreți pe Ponta?
» IOHANNIS a vrut să le arate lui KOVESI și DRAGNEA cine-i ȘEFU'
» Dacă Fifor nu va mai fi ministru de Interne, cine-l va mai apăra pe eroul Cumpănașu? Dacă va fi răpit, vândut și trimis să se prostitueze?
» SOV paște pe islaz cu VĂCUȚA MOV : Eu știu cine sunt și ce vreau. Tu?
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: Ubi patria ibi bene ? În lături, venetici ! :: FURIOASĂ , AZI , COLDUȚA NE VA ARĂTA MAIMUȚA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|