AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sărăcia salvează România!

In jos

Sărăcia salvează România! Empty Sărăcia salvează România!

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Aug 19, 2017 10:51 pm

Într-o lume în care până și să te plimbi pe trotuar a devenit un lucru mai periculos decât dacă te-ai duce în savană, printre lei, sau ai merge legat la ochi pe balustrada unui zgârie-nori, România pare cel mai sigur loc cu putință. La noi nu sunt atentate, nu se aruncă nimeni în aer cu mașina-capcană și nici nu intră cu camionul sau dubița în mulțime. La drept vorbind, chiar dacă ar vrea să comită vreun atentat aici, fundamentaliștii islamici n-ar putea: dacă ar scoate vreunul cuțitul în public, cum s-a întâmplat prin alte țări, ca să înjunghie trecătorii la întâmplare, imediat ar sări pe el vreo cinci-șase gealați cu săbii ninja, deranjați că le-a încălcat teritoriul și nici n-a plătit taxă de protecție. Dacă ar avea vreunul vreo bombă artizanală de pus, n-ar apuca să-i aprindă fitilul, că imediat i-ar fi furată, cu tot cu cuie și ce-o mai avea prin ea, și vândută la ”feare vechi”. Iar dacă ar vrea să fure un camion și să intre cu el în mulțime, în centrul Bucureștiului, una că n-ar putea să meargă cu mai mult de 20 km pe oră, la ce trafic infernal este, și a doua că sigur n-ar vedea nimic în față, de câte cruciulițe, iconițe, mătănii și odorizante ar avea camionul în parbriz.
Ei, acuma pricepeți ce genii clarvăzătoare ne conduc? Că doamna Firea putea de mult să fluidizeze traficul, dar de ce să-l fluidizeze? Să vină vreun zevzec din ăsta cu barbă și turban și să bage gonetă pe Magheru, luând toți trecătorii pe parbriz? E drept, milioane de bucureșteni circulă zilnic ca melcii, dar e mai bine așa, e mai preventiv, ajungem noi poimâine acasă, dar măcar ajungem bine, sănătoși. Occidentalii, care au drumuri moderne, trafic fluid, cu ce s-au ales? Cu atentate peste atentate. Lasă, să se circule prost la noi, dar măcar să trăim. Săru-mâna, doamna Gabi, că la toate v-ați gândit!
Și nu doar lui Gabi Firea ar trebui să-i mulțumim, ci tuturor politicienilor, de la Năstase și Tăriceanu la Ponta, Dragnea, Udrea și Băsescu. Că dacă nu erau ei să ne fure cu zece mâini, să ne ia și ultimul bănuț din buzunare și s-aducă țara asta la gradul de subdezvolare al Somaliei și Etiopiei, nu vă dați seama ce ne-ar fi așteptat? Mișcare browniană ar fi făcut teroriștii arăbeți pe la noi, ar fi aruncat în aer și Casa Poporului (da, știu, o ocazie ratată!), și iepurașii de Paște ai Țoapei, ar fi făcut prăpăd. Chiar riscam să pățim așa anul trecut, când au venit Cioloș și ai lui. Păi ăia nu furau, ci chiar munceau, construiau, implementau, ajungeam, naibii, dacă ne mai conduceau mult, să trăim și noi în belșug, ca-n Europa, și să se uite cu jind islamiștii la noi. Dar noroc că s-a întors PSD la putere și-o să ne aducă într-o stare de sărăcie lucie care ne va face total neatractivi pentru teroriști. Că teroriștii, în caz nu știți, vin ca păduchii, la curățenie și la trai bun. Se duc în Franța, în Spania, în Germania, în Anglia, unde au ce păpa, la noi ce să caute? Că ați văzut doar: singurii refugiați musulmani care au nimerit în România, din greșeală, au început să plângă de sărea cearșaful pe ei aflând unde au nimerit. Cât ghinion pe bieții oameni: să fugi dintr-o țară devastată de război ca să ajungi într-o țară devastată de politicieni!
Așa că să nu vă mai aud că e nasol aici, că suntem săraci și ne fură alde Dragnea și ai lui până și șireturile de la pantofi, din mers. Foarte bine! Să ne fure! Câtă vreme românii o să fie săraci și proști, o să fie și la adăpost de amenințarea atentatelor teroriste. Pentru că, în vreme ce alți europeni tremură pentru soarta lor și le e frică să și iasă pe stradă, românii trăiesc fără griji. Așa că porniți grătarele, că stau micii, stau micii, dați drumul la manele, pă sistem, și scandați toți în cor, să se-audă până la Mecca: ”PSD, PSD, ne-ai salvat ca nație!”
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum