AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

ALLAH NU ARE NICIO LEGATURA CU ISLAMUL !

In jos

ALLAH NU ARE NICIO LEGATURA CU ISLAMUL ! Empty ALLAH NU ARE NICIO LEGATURA CU ISLAMUL !

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Aug 28, 2017 2:59 am

Religia Pacii, da! Asa ne spun toti, media si politicieni, dupa fiecare atentat. Mai nou, dupa, au inceput sa apara si musulmani, putini, cativa barbati si restul femei. Simbolic. Ani de zile, astia, care au mereu ceva de spus, carcotasii, au intrebat de ce nu protesteaza si musulmanii contra atentatelor teroriste. Niste islamofobi, da! De ce nu au intrebat unde sunt confucianistii? Pentru ca aia au tot atata legatura cu atentatele teroriste, care nu au nicio legatura cu islamul, cata au si musulmanii! Totusi, ca sa le faca pe plac, iata ca in ultima vreme si musulmanii isi exprima solidaritatea si oprobiul civic.
Raspund mobilizarii putini, dar cand imaginea se da peste tot, si se da, sunt multi. “Nu in numele meu”, “Islamul e pace”,  “Cel care ucide un om, ucide toata umanitatea”. Asta, ultima, e cea mai tare – o psalmodiaza si liderii politici si ziaristii, chiar si filozofii. Scrie la Coran! In Sura 5, versetul 32! Asa ca, atunci cand o recita arata lumii ca au citit Coranul, nu ca teroristii. Transmit incredere, stiu ce vorbesc: islamul e pace.
Dar nu l-au citit, altfel n-ar fi deschis gura. Pentru ca in Sura 5, versetul 32, Allah – ca el a dictat Coranul, Profetul doar l-a scris – isi scutura degetul aratator catre Evrei:
“De aceea am prescris Noi pentru fiii lui Israel ca cel care ucide un suflet nevinovat de uciderea altui suflet sau de o alta stricaciune pe pamant, este ca si cand i-ar ucide pe toti oamenii, iar cel care lasa in viata un suflet este ca si cand i-ar lasa in viata pe toti oamenii. Trimisii Nostri au venit la ei (la fiii lui Israel n.a.) cu semne invederate si totusi iata ca multi dintre ei savarsesc silnicii pe pamant si dupa aceasta.”
Si pentru ca Allah stie ca Evreii nu-si baga mintile in cap nici dupa ce Trimisii lui le spun ce si cum, dupa “Cel care ucide un om ucide toata umanitatea”, a dictat si versetul 33 :
“Iar rasplata acelora care lupta impotriva lui Allah si a Trimisului Sau si cauta sa semene pe pamant stricaciune este ca ei vor muri omorati sau rastigniti pe cruce sau li se vor taia mainile si picioarele crucis sau vor fi alungati din tara. Aceasta va fi pentru ei rusine in lumea de acum iar in Lumea de Apoi vor avea ei parte de chin mare.”
Dar si versetul asta, ca si teroristii, nu are nicio legatura cu Islamul. De aia nici nu-l pomeneste nimeni.
Da, islamistii nu au nicio legatura cu islamul. Islamul e o religie, ca toate religiile, iar ei sunt doar niste fanatici si niste sectari. Si nici nu au citit Coranul, daca l-ar fi citit s-ar fi lasat cuprinsi de dragoste: “Când luna sacră s-a sfârșit ucideți-i pe necredincioși oriunde îi veți găsi. Faceți-i prizonieri! Asediați-i! Puneți-le capcane! În cazul în care vor să se predea, respectă rugăciunile și plătesc tribut, lăsați-i să-și urmeze calea. Allah este iertător și milostiv.” (Sura 9, verset 5)
Asta cu “jihadistii n-au citit Coranul”, asadar nu au nicio legatura cu islamul, e subtire rau. (Despre nazisti n-a spus si nu spune nimeni ca n-au citit, toti, Mein Kampf, asa ca nu au legatura cu nazismul.) E subtire dar tine! Si naivii, majoritari, o dau mai departe, desi islamistii aplica intocmai invatura Coranului, urmeaza neabatuti indicatiile din foaia de drum scrisa de Profet.
Ca doar nu la Mahabharata scrie:  “Luptați contra celor ce nu cred în Allah și în ziua Judecății de Apoi, care nu interzic ceea ce Allah și Profetul său au interzis, și care nu practică religia adevărului printre cei care au primit Cartea, până ce aceștia plătesc tributul cu propriile mâini, umilindu-se.” (Sura 9, versetul 29)
Si nici in Ramayana n-au citit: “Și trebuie să-i faceți să iasă din fortărețele lor pe acei oameni ai cărții care s-au aliat, și trebuie să semănați groaza în rândurile lor; pe unii dintre ei să-i omorâți, pe alții să-i faceți prizonieri” (Sura 33, verset 26) sau “Prin urmare, atunci când te întâlnești cu cei care nu cred, lovește-le gâturile. Apoi, când îi stăpânești strânge-le lațul.” (Sura 47, verset 4)
Ci in Coran, si teroristii ii aplica intocmai precepetele, alea dictate de Allah.
Allah nu are nicio legatura cu Islamul!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum