AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Românii și ungurul bulan

In jos

Românii și ungurul bulan Empty Românii și ungurul bulan

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 02, 2017 3:34 am

Cuvintele,  „cind ajungi în ținutul Secuiesc trebuie sa ceri de mîncare  în limba maghiară” spun tot ce trebuie spus, dincolo de aceste vorbe nu mai este nimic de adăugat. 
 Am trecut de multă vreme de limita suportabilității cînd vorbim de acea bucată de Românie. Este inacceptabil cum  stăm cu capul în pămînt din 1990 și pînă azi, cum acceptăm și permitem ca pe răbdarea și banii noștri să fim umiliți și prigoniți în propria noastră țară. Pe noi ne umilește cine vrea și cine nu vrea,fie că vorbim de politicieni ori etnicii cu care conlocuitoare.  Care mai de care este stăpân peste noi și țară asta.  Nu vreau să comentez cu acel populism grețos cum că, această țară este doar a noastră, cînd ea țara este în egală măsură a tuturor celor născuți aici, indiferent de limba ori credință aceasta este tara noastră. Etnicii maghiari trebuie să accepte firescul, normalul și legalul,  au obligația și datoria din respect față de aceasta țară ai căror cetățeni sunt să facă ce face  și acest popor, altfel nu ai cum să te simți egal . A te enclaviza, marginaliza, eschiva și refuza cu insistență integrarea și traiul alături de majoritari este dovada clară ca scopul tău este altul.
Gargara naționalistă cumulată și de o parte și de alta, etalata cu pumnii în piept cu care se bat curvele politicii mioritice, fie ele române ori maghiare nu rezolvă problemele ba din contra le acutizează. Sper ca într-o zi și țugulanul român și cel maghiar să realizeze că în această ecuație el nu este decit masă de manevră pentru accederea haimanalelor cleptocrate la posturi și funcții ce să le permită jaful și parvenirea. Ura este și la noi și la ei in cantități egale, iar leprele și de o parte și de alta,  alimentează fără să ostenesc această ură trăgînd foloase de pe urma ei. Noi românii și maghiarii ar trebui să ne revoltăm nu unii împotriva altora ci împotriva tuturor acelora ce-și bat joc de noi, ne umilesc și batjocoresc de atita amar de ani…….nu ungurul bulan este suma răului cum  nici bulangiul mioritic ci politicianul. Cînd o să realizăm cu totii și maghiarii și românii, cine este cu adevărat dușmanul nostru,  atunci o să ne fie bine.   
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum