„Nu-s vinovat c-am îndârjit şacalii/Şi c-am strigat cu ţipătul durut/Că nu dau un Ceahlău pe toţi Uralii/Şi că urăsc hotarul de la Prut“
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: ISTORIA -prima si cea dintii carte a unei natii
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
» Soros , Dragnea si jidanii - toti vor doar ca sa ne-o traga si sa ne fure toti banii
» Am fost dandy, m-a durut in pula!
» Cumpănaşu cere ca toţi parlamentarii de Olt să fie audiaţi de către anchetatori: „Există o complicitate majoră şi toţi oamenii ăştia trebuie să răspundă“
» De peste Prut vine o scrisoare
» Adrian Oros, mesaj dur către conducerea PNL: Daţi-vă demisia toţi! Toţi Rareşii, Bocii, Ralucii şi Fluturii de partid şi de stat! Luaţi-vă labele de pe Partidul Naţional Liberal!
» Am fost dandy, m-a durut in pula!
» Cumpănaşu cere ca toţi parlamentarii de Olt să fie audiaţi de către anchetatori: „Există o complicitate majoră şi toţi oamenii ăştia trebuie să răspundă“
» De peste Prut vine o scrisoare
» Adrian Oros, mesaj dur către conducerea PNL: Daţi-vă demisia toţi! Toţi Rareşii, Bocii, Ralucii şi Fluturii de partid şi de stat! Luaţi-vă labele de pe Partidul Naţional Liberal!
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: ISTORIA -prima si cea dintii carte a unei natii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum