De din vale de Rovine ,ravas de la Evelyne
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: IN ZBOR PESTE UN CUIB DE CUCI PLANEAZA LACOMI POLITRUCI :: LECTURI CU SLITUL DESCHEIAT
Pagina 1 din 1
in primul rand , nu vad de ce fiecare se ascunde dupa pseudonime !!!??? Mai barbatii lumii …”curajosii” patriei , dar voi nume nu aveti ???? De exemplu , “Cronici geruliene” este “LULU” …acelasi cu antideontologul, acelasi care e amicul lui Eusebiu si care schimba ei pareri despre Elena Udrea , ei intre ei !!! Dintre toti , niciunul nu este fara de pata : TOTI ati plecat capul ca sa va luati bani grei, toti v-ati dat cu cine spunea clipa pt ca deh !oportunismul este sfant !!!!! Asa ca mai scutiti-ne de lectii , voi astia care stati pe saci de bani ….
Apoi,scrie un prapadit care fost-a raspopit
diaconu Eusebiu
Draga Evelyne, esti frumoasa dar esti proasta zau!
1. “Cronici geruliene” nu este “LULU”!
Este un profesor din Cluj
2. diaconu Eusebiu zis si Antideontologul sunt eu!
3. Lulu este Lulu! O olteanca afurisita si bunaciune rau.
Īn concluzie:
1. Fa ciutaca proasta, atunci cānd afirmi ceva īntāi fii sigura ca afirmatia ta este un adevar! VERIFICA!
2. Fa ciutaca proasta, nici Lulu, nici vreunul din ograda geruliana nu a luat vreodata bani pe ceea ce au scris. Sunt cunoscuti ca fiind pro-Basescu de cānd pe tine īnca nu te fatase ma-ta!
3. Eu, Antideontologul, adica diaconu Eusebiu am recunoscut totdeauna ca sunt un mercenar.
4. Nu stau pe saci de bani, dar banii pe care-i cāstig sunt rezultati din munca cu osciloscopul si statia de lipit! Adica automatizari industriala! frumoaso dar proasto ce esti
Ai īnteles ciutaco?
Frumoaso dar proasto ce esti!
PS Lovine te rog explica-i ciutacai cum sta treaba. Nu īanteleg īnsa de ce ai dat drumul la o asemenea bazaconie de comentariu mincinos?
UNDE DAI SI UNDE CRAPA CĀND CAPRA SE CREDE IAPA
Draga neichii Marioara (fac concesii pentru tine si-ti voi spune Evelyne ) , īti dau un sfat bine intentionat ,acum,in toiul verii nu mānca paie sau fān cānd ai la dispozitie
Cu scuze pentru aceasta digresiune si cu urarea -mi sincera “sa te tavaleasca cineva prin iarba verde de acasa ” revin la subiect.Copila a durerii ,am impresia ca tu esti autoarea sintagmei “mi-e dor de pula ca de mama ” .Ai fost la doctor si te-a diagnosticat cu gerulieni la ficat ? Sari ca proasta īn pula si aterizezi īn botisor .Hai sa īti desenez :
scrii tu,gingasa putoare
in primul rand , nu vad de ce fiecare se ascunde dupa pseudonime !!!??? Mai barbatii lumii …”curajosii” patriei , dar voi nume nu aveti ???? De exemplu , “Cronici geruliene” este “LULU” …acelasi cu antideontologul, acelasi care e amicul lui Eusebiu si care schimba ei pareri despre Elena Udrea , ei intre ei !!!
Cronici Geruliene
iunie 25, 2011
Faca-se voia Domnului …Basescu ! Amin .POLITICA la MISTO-Bordelul politic e acelasi ca īn 1944. Doar curvele sīnt altele
Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi
• Numele meu real este Mihai Beltechi,sper ca ai deprinderi corecte de scris-citit si nu te rezumi la a “linge” timbre.Sunt professor de istorie,absolvent al facultatii de istorie-filosofie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj,promotia 1974.
• Sunt un mare “admirator “ al porkului de Ion Iliescu , cel pe care voi ,ciutacii uslasi īl lingeti frenetic īn cur si adversar neīmpacat al PSD pe care īl consider cancerul Romāniei si cu care voi va sarutati pe gingii,cu si fara batista pe hidrant .
• “Cronici geruliene “ este unul dintre blogurile mele-GERULA a fost unul din primele mele nickname la debutul activitatii mele īn blogosfera.Am mai scris pe forumul Irealitatea tv.cu nickname Dac liber,Leonardo, etc. Īn rest,daca doresti detalii ,de vazut AICI pagina BLOGURI SI FORUM GERULIAN-Prin blogosfera,pelerin
• Īl sustin pe Basescu deoarece este iubitor de tara,anti Iliescu, anti PSD si are verticalitatea sa nu se caciuleasca in fata rusilor.Cānd una dintre aceste conditii nu este īndeplinita,eu ,noi gerulienii zic(em) PAS si īi sarim īn cārca cum am facut-o cānd a adus PSD la guvernare.
• Pe adorabila Lulu si pe dracul de Diacon i-am īntīlnit din pacate relativ recent īn blogosfera ,mi-ar place sa īi īntīlnesc īn viata reala.
Apropo de “TOTI ati plecat capul ca sa va luati bani grei, toti v-ati dat cu cine spunea clipa pt ca deh !oportunismul este sfant !!!!!” daca ar fi sa te blestem,as zice sa ai doar atītia bani cāti īncasam noi,gerulienii pentru postarile noastre dar nu o fac deoarece ar īnsemna sa nu ai nici banii necesari ca sa duci la resapat un prezervativ folosit deja.Īn īncheiere,salutari din Gerulia PENTRU cea care ” e (nu e)frumoasa dar e (nu e)proasta,pentru Evelyne a noastra.
PS Sa īnteleg ca te-a deranjat faptul ca sunt alergic la tradatorul Misu I Bāl- Bālbīitul,ex rege si eroare a istoriei ? Hii sanatoasa (SANATATE si VIRTUTE …e si o rima prin preajma) si ,sincer,īti doresc sa ai orgasme multiple privind alternativ la pozele Iliescului,Bālbīitului,Felixului si CrinoTontului.
Like this:
Be the first to like this post.
title="Comentariu la SCRISOARE din GERULIA :Evelyne ,toate astea-s pentru tine,iti doresc sa te simti bine">Comentarii (39)
39 comentarii »
[*]
Gerulienii meeeeeeeeeeeeeei, eu Lulu, din varf de saci plini cu bani, eu Lulu, cu multiple personalitati si identitati, va salut cu drag!
A dracu m-a facut mama mea, i-am zis eu, da’ ea nu si nu!
Comentariu prin Lulu — iunie 27, 2011 @
- Printesa,sarut mana pe obrajori.Pentru Evelyne a sosit momentul orgasmelor multiple Unele ,neavind scula in dotare devin erecte ,vor sa reguleze pe toata lumea.Pai,se poate ? Negativ ,apoi,chiar cand facem sex, o facem fara prezervativ.Comentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 3:26 pm
[*]
Domnilor se poate trage o singura concluzie:
E FRUMOASA DAR E PROASTA ZAU!
Comentariu prin Licheaua Politica — iunie 27, 2011 @ 3:28 pm
- dracul de Dac devine alergic la alde Lilik ,Protida, etc.Oricum, a fost prea dur cu biata fata ,poate ca dansa e amorezata de mos Iliescu si vrea sa se pupe pe gingii cu acestaComentariu prin Yoko — iunie 27, 2011 @
[*]
Asta-i PLACE ginginoasei ( editat -memorat moderare)
Comentariu prin Lulu — iunie 27, 2011 @
- editat -memorat,fie numele blondei binecuvintat ( nu ma refer la blonda din Plescoi ci la o anume olteanca arzoaica ) ,Lory face imediat sapaturi.
[*]
Multumesc Yoko!
Grav este, ca s-a dus la Tiberiu Lovin, sa discrediteze publicului larg!
La mine a mai incercat…cand m-a acuzat ca traiesc in umbra lui Berceanu!!!!!!si cate cele!!! Acum ma trezii pe saci cu bani!!! A primit “mirul” de la Printele Diaconu, la acea vreme……a tacut ce a tacut si iar a pus de un balci, implicandu-va si pe voi mai precis pe Mihai! Inseamna ca urmareste fiecare pas
De asta m-am cam retras, de citit va citesc nu este o problema…..dar, ma pot trezi si cu alte nerozii si n-as prea sti cum sa le fac fata!
A avut Blue o vb: sa le fac testul alcoolemiei inainte de a intra in virtual de-as putea, as pune si vreo mie de psihologi la intrarea in virtual!
Mda! E greu…….
- DRAGA NOASTRA EVELYNEO FI PROASTA,O FI TUTA?ZAU,NU POT SA MA PRONUNTĪNSA ,STIU UN LUCRU SIGUR:BIATA,ESTE NEFUTUTA !tango.PS Noi gerulienii stim ca suntem monitorizati 26 de ore pe zi ,inseamna ca vocea noastra conteaza….PPS Daca mai aud vorba “m-am cam retras” ma iau de fizicul tau,printesa blonda si ma iau urīt de tot.Gerulienii nu se cam retrag ,ei tot timpul ataca.Comentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 5:32 pm
- Daca nebunul de dac mai aude vorba “m-am cam retras” te pizduieste de nu te vezi,e negru in cerul gurii,are limba despicata si īnjura rau,rau GARDA MOARE DAR NU SE PREDA ! ONOR LA DRAPEL …!!!!
LOU
O mie de “shrunks” la intrarea in virtual si un popa la iesire…Cum s-ar spune ,intrarea libera ,iesirea-n pumni..
[*]
Valeeeeeeu daca te iei de fizicul meu, atunci sa ma pun pe mancat sa ma intaresc un pic si sa rezist ….acum sunt cam palida si slabanoaga
[*]Yokoooooooooooo, nu ma duce cu vb, deoarece mai am de adaugat la colectia mea- cu tine si Mihai- povestea verighetei tale, primita de la afurisenia de Dac! Ai spus ca si acolo e ceva cu talc
[*]Costumeaza-te in scufita rosie si sa vezi cum vine lupul cel rau si te papa toata
Comentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 5:55 pm
[*]Hehehehe! Nu ma risc! Mi-e frica, mi-e frica ca mi-s singurica…..
Si oricum nu s-ar satura cu mine…..d’aia ziceam sa trec la ingrasat! Am inceput cu o berica pe zi sa vedem….
Sa veszi acusica barfa – Lulu, bea bere!
- Lulu,impresia mea e ca ai face afacerea vietii tale daca ai juca impreuna cu Dacul nostru sceneta Scufita rosie
[*]
COMUNISTUL REBENCIUC; CU PLOSNITZA DE ZOE; SE DECLARÄ TRÄDÄTORI;
EU II INTZELEG; APÄRÄ PE CLÄPÄUG; SI FACE PARTE DIN GASCA usl
aia care au devenit peste noapte, mona…..arivisti…… ce stupizi
[*]vechea securitate se adunä. care fac sosul dupä plac
[*]P.S. la scrisorica..
De din vale,via Rovine
Cu bolta si presiune
Tabarara ,toti ,deodata
si-o facura poshta ,lata..
Unul e clujean
altu” focsanean[dupa nevasta]
Io mi-s mormanean[tot dupa nevasta]
Iar al nostru baci
Care e si vraci
Din ai sai bocanci
zise ,cu mult canci
“Frumoasa esti ,si mult imi placi
Dar,cand te pishi..doi bani nu faci ”
A la votre ,monsieurs et mesdames ….
[*]depinde cand face pipi ,inainte sau dupa ce ….daca face in timp ce …..o iei la poceala Ce aveti cu fata,saraca ? Are si ea dreptul la opinie , sariti ca niste turci drogati pe biata de ea si i-o trageti repetat ,cu perversiuni .Īn plus,raspopitul de Diaconu yice sa e si frumoasa dar e ca e proasta.Nu trebuie ca o gagica sa aiba un IQ de Einstein ca sa desfaca piciorusele ia asa Y.Misoginii dreacului ce sunteti.
Comentariu prin foame-n gat — iunie 27, 2011 @ 7:26 pm
- pervers fomist ce estiComentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 7:44 pm
[*]
Iertati-mi indrazneala domnule profesor, dar pentru aceste lucruri va citesc si va admir din suflet.
Comentariu prin Gabi Parascovici — iunie 27, 2011 @ 7:28 pm
- Sarut mana,doamna Gabi.Sunt onorat si emotionat de spusele dumneavoastra.Oricum,eu,noi stam pe meterezele Geruliei nu de alta dar tot felul de iazigi,boi,bastarni si roxolani mascati in uslasi si ciutaci sunt la fruntarii.Redevenind seriosi ,noi,cei din blogosfera portocalie trebuie sa umplem un gol provocat de vuvuzele ale trusturilor moguliene.Din pacate , dobitocii din PDL nu au fost capabili sa puna pe picioare un post tv si macar un ziar de circulatie nationala care sa informeze CORECT populatia.In plus,o spun cu tristete ,cei din PDL,inclusiv premierul Boc sunt deficitari din punct de vedere al comunicarii.Comentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 7:43 pm
- Marite MIHULA-Roxogolanii de la fruntaciuni vor sa ne ia sarea din bucate si femeile albe din poshta..cu tot cu caii de la aceeasi institutie. Dreptu-i ca si ele ar vrea ,naughty boys fiind irezistibili pentru fetele cuminti..[stii povestea cu fructul interzis].Da”unul dintre ei a patit-o rau de tot ,mai amu” :Zice-s-ar ca ,un roxogolan pe numa SICA-SICA a intrat pe la Episcopia Bihorului ,crezand ca-i pristolul de la Roma..A vazut o bunaciune moatza si creatza ,careia ii zice :Guten Tag ,eine kleine ,sunt SICA-SICA ,far” de frica .Tai la mine pieptul ,nu doare ,circumscrii la mine,eu ma rad….Vreau pe fata alba…Dupa cateva luni ,revine ,slab,deselat si cu curul facut ciur de o asistenta bavareza..De-abia poate ingaima : Am fost SICA-SICA , roxul fara” de frica..Tai la mine pieptul.nu doare…Tai la mine stomacul ,nu doare.. Vreau sa ma pish,aoleu ce DOAREEEEEEEEEE !!!!!! Va returnez fata alba…Ei,si de-atunci ,razbele pe toate fronturile…Si-am incalecat in timp ce va spuneam goanga asta…
[*]
Evelyne e o fata adorabila si la propriu si la figurat,este o liberala pur sange si nu merita sa ii aruncati in cap galeti de laturi.AM ZIS.
- Sa fiu sincera,nu sunt lesbi iar cat despre@o fata adorabila ….nu e o scuza pt.proasta crestere@liberala pur sangede aceea lanseaza acuzatii fara acoperire ?Comentariu prin Yoko — iunie 28, 2011 @ 8:50 pm
- Draga mea, eu nu i-am aruncat galeti de laturi īn cap!I-am spus doar ca este frumoasa dar proasta zau!Pentru ca doar proasta poti fi atunci cānd afirmi ca eu sunt Lulu, Lulu este “eu” si amāndoi suntem Gerula!Comentariu prin Licheaua Politica — iunie 28, 2011 @ 9:48 pm
- Raspunsul de mai sus este pentru:Comentariu prin Denisa — iunie 27, 2011 @ 9:45 pmComentariu prin Licheaua Politica — iunie 28, 2011 @ 9:49 pm
[*]
Apropo de suportul grafic, o,pasa,cat de darnic esti….
PS Sincer ,nu cred ca Evelyne ar fi Protida de pe forumul francez ,deci,ati fost prea duri cu biata fata.
- Bate si ti se va deschide, cere si ti se va daProtida ? Un interlocutor inteligent,cu umor, ca si Lilick de altfel.Comentariu prin Yoko — iunie 28, 2011 @ 8:52 pm
[*]
@Licheaua Politica — iunie 28, 2011 @ 9:49 pm
nu vi-am facut dvs.reprosuri, ma refeream la impertinenta Dacului expert in pizduit si care atunci cand se dezlantuie ,nu isi pune friu limbii
@Cu scuze pentru aceasta digresiune si cu urarea -mi sincera “sa te tavaleasca cineva prin iarba verde de acasa ” revin la subiect.Copila a durerii ,am impresia ca tu esti autoarea sintagmei “mi-e dor de pula ca de mama ” .Ai fost la doctor si te-a diagnosticat cu gerulieni la ficat ? Sari ca proasta īn pula si aterizezi īn botisor .Hai sa īti desenez :
scrii tu,gingasa putoare
Comentariu prin Denisa — iunie 28, 2011 @ 9:59 pm
- @Asa ca mai scutiti-ne de lectii , voi astia care stati pe saci de bani ….eu chiar am un sac de bani de pe vremea cand bancnotele erau inobilate de portretul regelui Mihai I .Comentariu prin Rares — iulie 21, 2011 @ 12:03 am
[*]
da , din päcate , nu a inobilat nimic mihai-
este chiar dezonorat, s-a dezonorat.
[*]@“mi-e dor de pula ca de mama ”+@Sari ca proasta īn pula si aterizezi īn botisor
Vai,vai,vai,de-ai ramine fara grai
Comentariu prin 007 — august 4, 2011 @ 8:34 pm
- Comentariu prin freddye — august 4, 2011 @ 10:16 pm
- Comentariu prin ARHIVAR — octombrie 15, 2011 @ 6:37 pm
- esti demential [a] sau iti faci autocritica ?Comentariu prin MIKUTZA CE KURAI — ianuarie 2, 2012 @ 4:46 pm
[*]
sunteti nedrepti,Evelyne e o fata absolut adorabila.
Comentariu prin Cezara — decembrie 26, 2011 @ 4:39 pm
- si yo mi-s fata adorabila ,ei si ?Comentariu prin MIKUTZA CE KURAI — ianuarie 2, 2012 @ 4:47 pm
[*]
Ewelyne,la multi ani sa iti fie bine si multe de-alea pt.tine.
Comentariu prin MIKUTZA CE KURAI — ianuarie 2, 2012 @ 4:44 pm
2014 am sters linkurile externe de forma "scrisoare-din-gerulia-evelyne-toate-astea-s-pentru-tineiti-doresc-sa-te-simti-bine" ca nu mai sunt active[/list]
Subiecte similare
» Dăncilă e premier , Oha un căcăcios , un președinte slab , nepregătit cu un precedent USL-ist.Un simplu turist .
» PENTRU CA A HULIT, EVELYNE JOSLAIN A FOST DATA AFARA
» De la Tecuci , mai la vale - prea ca de la bunicu , prea cu ceas de la tara : CE ADUCE CEASU NU ADUCE SASU
» PENTRU CA A HULIT, EVELYNE JOSLAIN A FOST DATA AFARA
» De la Tecuci , mai la vale - prea ca de la bunicu , prea cu ceas de la tara : CE ADUCE CEASU NU ADUCE SASU
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: IN ZBOR PESTE UN CUIB DE CUCI PLANEAZA LACOMI POLITRUCI :: LECTURI CU SLITUL DESCHEIAT
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|