AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tudose apartidicul Premierul se cam întrece cu gluma. Face pe niznaiul şi e posibil să devină al doilea apartidic din lume, după Cătălin Ivan, care a fost primul.

In jos

Tudose apartidicul Premierul se cam întrece cu gluma. Face pe niznaiul şi e posibil să devină al doilea apartidic din lume, după Cătălin Ivan, care a fost primul. Empty Tudose apartidicul Premierul se cam întrece cu gluma. Face pe niznaiul şi e posibil să devină al doilea apartidic din lume, după Cătălin Ivan, care a fost primul.

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Noi 28, 2017 8:20 pm

În ultimul timp, Mihai Tudose transmite semnale tot mai dubioase şi nimeni nu ştie de unde să-l apuce. Aşa, de-aproape, omul pare el însuşi, dar parcă poţi să ştii cum l-au luat în stăpânire oarece „intruderi”?!
Îndrăzneşte să vezi şi să nu crezi!
Mai întâi a fost exerciţiul premierului la state paralele inegale: „V-aţi lămurit, domnule prim-ministru cum e cu statul paralel?!”, a fost întrebat, într-o zi, de presă. „Nu înţeleg conceptul, sincer. Eu îmi văd de Guvern. Avem un stat de care trebuie să ne ocupăm, cu nişte români cărora trebuie să le facem viaţa mai bună”, a răspuns Tudose, gen: „Am o ţară de condus, n-am timp de prostii!”.

Nu că n-ar fi posibil ca Tudose chiar să nu-nţeleagă cum devine chestia cu statul paralel, întrucât nu e singurul care întreabă în stânga şi în dreapta: „Bine, bine, avem un stat paralel cu alt stat. În consecinţă, două state paralele între ele. Care dintre cele două e cel mai paralel?”.
Şi, cu toate acestea, Tudose a pus, nu de mult, „deştul” pe istorica rezoluţie de la Herculane, care a consfinţit introducerea în analele politice româneşti a unui nou concept: acela de „stat paralel şi ilegitim”, duşman de clasă al PSD, împotriva căruia musai să se organizeze mitinguri peste tot, în ţară!
Şi acum, premierul, vezi Doamne, nu mai înţelege conceptul…
Plus că se face că nu-nţelege nici cu mitingurile cum a rămas. Chiar acum, când secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că vrea să facă una lată de tot: „Ar trebui să organizăm mult mai repede un miting la care să vină toţi cei care ne susţin, un miting contra, contra statului paralel, contra noii Securităţi, contra abuzurilor. Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte!”.  
Aflat pe orbita frumoaselor intenţii lansate de Ştefănescu, Manda a luat-o de bună:
”În weekend ne-am întâlnit cu cei de la Dolj, cu toţi primarii din judeţ şi am hotărât să facem miting pe data de 9 decembrie, probabil la ora 17.30-18.00, la Craiova, pentru că am tot văzut că sunt mulţi oameni care vin şi în spaţiul public şi în stradă”.
Ei bine, şi pe această felie de proaspătă contraofensivă politică, Tudose şi-a dat în petec. Întrebat fiind dacă va participa la marele miting, acesta a răspuns laconic: „Nu ştiu. Eu sunt parlamentar de Brăila!”. Aşa?!
Ei bine, pentru cei care mai cred, încă, în coincidenţe, o să includ, aici, şi nucleara. Întrebat dacă are încredere în OLAF, Mihai Tudose a răspuns: ”Dumnezeule, asta chiar e o întrebare, nu? Da, eu am încredere în OLAF!”.
În OLAF, da? Aţi înţeles: în OLAF!!
Păi, bine domnilor, dacă Ivan, un membru cu potenţial micuţ, a fost declarat apartidic de către responsabilii cu chesti-asta, pe motiv de contre în interiorul partidului, aş fi curios să aflu care sunt motivele pentru care Mihai Tudose nu a fost declarat, încă, apartidic!
Îl ţine, cumva, în braţe Codrin Ştefănescu? Întreb asta, întrucât Ivan susţine că el Codrin, ar fi găsit, prin cărţile lui de o valoare inestimabilă, cuvântul în discuţie, şi doar el îl poate atribui cui îl merită!
Deci, eu cred că lui Tudose îi vine perfect! Este chiar măsura lui, poftim: „Tudose apartidicul”. Excepţional!    
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum