AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DEȘI SRI A DEZMINȚIT ACUZAȚIA DE CINCI ANI, MRU E ATACAT DE SLUGILE FOSTEI SECURITĂȚI ȘI ALE FOSTULUI SRI

In jos

DEȘI SRI A DEZMINȚIT ACUZAȚIA DE CINCI ANI, MRU E ATACAT DE SLUGILE FOSTEI SECURITĂȚI ȘI ALE FOSTULUI SRI Empty DEȘI SRI A DEZMINȚIT ACUZAȚIA DE CINCI ANI, MRU E ATACAT DE SLUGILE FOSTEI SECURITĂȚI ȘI ALE FOSTULUI SRI

Mesaj Scris de MIKUTZA CE KURAI Lun Iun 29, 2015 1:42 am

Mihai Răzvan Ungureanu, propus recent la șefia SIE, este atacat din nou de foștii securiști și de slugile lor că ar fi agent al unui serviciu secret străin deși SRI a dezmințit încă din urmă cu mulți ani prin vocea purtătorul de cuvânt al SRI, Marius Bercaru care a declarat pentru ziarul CURENTUL la momentul respectiv despre acuzația lansată de slugile securiștilor că ”Sunt simple alegații care nu au nicio legătură cu realitatea!”.  
Mihai Răzvan Ungureanu, fost elev și student eminent, absolvent al Oxford University, posesor al unui CV impresionant, intelectual autentic și cu o conduită ireproșabilă a fost atacat de-a lungul vieții sale de tot felul de ratați frustrați, unii dintre ei cu bacalaureatul luat la FF, alții cu studii incerte dar toți având un numitor comun: fosta Securitate și fostul SRI de până la pensionarea (a se citi expulzarea) securiștilor care îl conduceau, făcută de Traian Băsescu. 
A fost acuzat că a fost comunist deși în 1989 avea 21 de ani, apoi homosexual (pe când aceasta reprezenta o infracțiune în România) deși era căsătorit cu o doctoriță și avea și un copil. În 2009, Nicolae Ulieru, fostul purtător de cuvânt al lui Măgureanu supranumit „Mr. No Comment“ și amic al psihopatului ucigaș în serie, Sergiu Băhăian a lansat acuzația mizerabilă că MRU ar fi în slujba unui serviciu secret străin. Acum acuzația a fost reluată de senatorul-tigaie al PSD Daniel Savu fost ofițer al SRIului de tristă amintire, sclav al plagiatorului Ponta și beneficiarul acuzațiilor recente lansate de DNA împotriva lui Sebastian Ghiță. Și Cornel Nistorescu reia astăzi acuzația dezmințită de SRI de cinci ani. La fel și slugile turnătorului Dan Voiculescu, aflat în executarea primului an din cei zece la care a fost condamnat.
Am dezvăluit în urmă cu 5 ani AICI  că Ulieru și Nistorescu erau plătiți la momentul lansării acuzațiilor de către Sorin Ovidiu Vîntu, cunoscut cu antecedente penale, chiar recidivist, fără studii superioare, infractor multiplu condamnat, atunci trăgător de sfori prin postul Realitatea unde s-au și lansat acuzațiile. Vă dați seama cam cum îl invidiază ratați ca Vântu și Ulieru pe MRU? Este tot ceea ce ei și neam de neamul lor (Vântu, turnător la Securitate sub pseudonimul Nuș, e copilul din flori al unei țigănci care vindea semințe în gara din Roman) nu va fi niciodată. Nici olimpici la școală, nici absolvenți de Oxford, nici vorbitori fluenți de mai multe limbi străine și nici apreciați de intelectualii români. 
Escrocul ăsta de Nicolae Ulieru s-a cerut în 2009 să fie audiat la Comisiile SRI și SIE din Parlament să toarne despre MRU. Ăsta a fost doar un argument de autoritate pentru că după dezmințirea SRI cine să-l mai audieze pe mincinosul ăsta? În plus, dacă un funcționar al statului află despre o infracțiune este obligat de Codul penal, sub sancțiunea pușcăriei să o denunțe. Așa că dacă acuzația ar fi fost adevărată și Ulieru afla despre ea prin prisma atribuțiilor de serviciu de la SRI, faptul că a enunțat-o la TV reprezintă o infracțiune conform Legii siguranței Naționale (folosirea de informaţii nedestinate publicităţii). Dacă ar fi aflat-o în alt mod, era obligat să o denunțe la Parchet, ceea ce nu a făcut. Așa că niciunul din jurnaliștii care colportează această minciună nu o face pentru că o crede, ci pentru că i se cere. Ori de către șefii actuali, ori de cei dinainte. 
MIKUTZA CE KURAI
MIKUTZA CE KURAI

Mesaje : 285
Data de înscriere : 17/03/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum