De ce mănînCĂ Cristoiu CĂCAT ? Pt.că îi place : O diversiune TeFeLista: Regele Mihai – Salvatorul care putea fi
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: Adventavit asinus, pulcher et fortissimus! :: CĂCĂREZE MONARHISTE
Pagina 1 din 1
De ce mănînCĂ Cristoiu CĂCAT ? Pt.că îi place : O diversiune TeFeLista: Regele Mihai – Salvatorul care putea fi
O diversiune TeFeLista: Regele Mihai – Salvatorul care putea fi
Cred ca daca am fi avut un rege, un suveran precum regele Mihai, romanii ar fi putut sa priveasca spre suveranul lor ca spre un om de la care aveau ce sa invete. Puteau sa invete cum sa vorbeasca, cum sa reactioneze. Nu cred ca am mai fi asistat nici la manelizarea, nici la caricaturizarea limbii romane, gesturilor, atitudinilor care sufoca spatiul public.Vorbele acestea se inscriu in lungul sir de vorbe vinturate timp de o saptamina in spatiul mediatic al Romaniei, sub semnul trairii nationale a mortii lui Mihai I nu deosebit de trairea iscata de moartea playboyului Faruk Boran din telenovela turceasca Mireasa din Istanbul.
Ele nu apartin insa unei fatuce de la televiziunile de stiri sau de la TVR (televiziunea publica, devenita la ordinul PSD monarhista intr-o Republica, a cheltuit enorm cu jelirea Regelui pentru a obtine cel mai mic rating dintre posturile care s-au ocupat de funeralii), disperata sa trancaneasca orice numai sa nu taca in direct, ci lui Vasile Banescu, purtator de cuvint al Patriarhiei. Despre dezastrul intruchipat de comunicarea publica a Patriarhiei atit in cultivarea mediatica a initiativelor onorabile cit si in respingerea acuzatiilor la adresa BOR din spatiul public am mai scris. Una dintre cauzele acestui dezastru trebuie cautata prestatia purtatorului de cuvint Vasile Banescu. Practic, institutia purtatorului de cuvint e cea care raspunde, in cazul BOR, de iesirea in spatiul public, de legatura cu presa laica. Pina in saptamina vorbelor dedicate Regelui, Vasile Banescu n-a existat in spatiul mediatic laic. Nici macar cind BOR a organizat manifestarile din octombrie, dedicate Bisericii in comunism, cind era mai mult ca niciodata nevoie de interventia purtatorului de cuvint in spatiu public si pentru ca participarea lui Kiril, Patriarhul Moscovei si al Intregii Rusii, a dat nastere la multe speculatii rapid devenite acuzatii.
In saptamina funeraliilor, Vasile Banescu, brusc lovit de limbarita, a fost deosebit de activ in spatiul public. A acordat un lung interviu la Digi 24, a fost oaspetele Matinalului de la RRA intr-una din zile.
Citatul de mai sus, desprins din interviul acordat Digi 24, e doar un exemplu din continutul interventiilor in spatiul public ale purtatorului de cuvint al Patriarhiei.
Continut care se rezuma la un atac fara precedent la adresa clasei noastre politice de azi.
Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-18-decembrie-2017/
mă piș pe mine de râs
să înțeleg că popii , bărboșii au izmene roșii și au devenit TFL ? Chiar și bărbosul Daniel ce e un pic masonel ?
Subiecte similare
» A murit Mihai I, Dumnezeu sa-l ierte pe regele tradator, eu nu pot Regele a murit, de acum traiasca Regina Margareta!
» Regele Mihai, noua legendă a regimului politic din România
» „Cel mai mare spion sovietic din al doilea razboi mondial a fost regele Mihai”
» Regele Mihai: „Imbuibat INCULT, cu maniere robotice”
» O precizare despre regele Mihai pentru monarhiștii sinceri…Un om incult, rău vorbitor, cu maniere robotice
» Regele Mihai, noua legendă a regimului politic din România
» „Cel mai mare spion sovietic din al doilea razboi mondial a fost regele Mihai”
» Regele Mihai: „Imbuibat INCULT, cu maniere robotice”
» O precizare despre regele Mihai pentru monarhiștii sinceri…Un om incult, rău vorbitor, cu maniere robotice
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: Adventavit asinus, pulcher et fortissimus! :: CĂCĂREZE MONARHISTE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum