AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

FELICITARI DE SEZON!

In jos

FELICITARI DE SEZON! Empty FELICITARI DE SEZON!

Mesaj Scris de ce e val ca valul trece la data de Lun Dec 25, 2017 4:42 am


“Papa Francisc soseşte la Cracovia şi observă că ţara e plină de preoţi pe care n-are cine să îi ucidă. Prin urmare, Papa cere unei naţiuni arhicatolice şi înmărmurite să primească refugiaţi. Nu ucrainieni fugăriţi de ruşi, de care Polonia e plină, ci musulmanii care tocmai dovediseră, în Normandia, că ştiu ce să facă într-o biserică. Mesajul papal a cuprins şi o analiză după care lumea occidentală e hăcuită din motive care ar trebui să o ruşineze: lăcomia, banii, războaiele pentru petrol şi resurse. Cu asemenea idei, Papa putea scoate din scenă Grateful Dead la Woodstock. Avem un Papă socialist şi, fireşte, totul e în ordine. “ – Traian Razvan Ungureanu
Duminica, la Vatican, cu ocazia traditionalei slujbe din ajunul Craciunului, activistul argentinian Jorge Bergoglio a denuntat din nou drama imigrantilor planetei, „expulzati de pe pamanturile lor” de conducatori „gata sa verse sange nevinovat” , spunandu-le celor prezenti ca, potrivit Evangheliei, Fecioara Maria si Sfantul Iosif au fost la randul lor imigranti, ei fiind nevoiti sa fuga datorita unui decret roman!
„Dumnezeu ne-a dat tuturor un document de cetatenie” – a mai spus vorbitorul.
Daca n-a facut-o anul acesta, cu siguranta ca Bergoglio isi va incheia slujba, nu peste mult timp, adresandu-le tuturor urarea „Felicitari de sezon!”
Asta ca sa nu raneasca cumva sensibilitatea noilor personaje „biblice”, care se aseaza in casa si la masa europenilor, avand la ei doar documentul de cetatenie eliberat de dumnezeul lor si al cetateanului Bergoglio.
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 139
Data de înscriere : 11/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum