AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

BERGOGLIO, DER SPIEGEL SI MUSULMANUL ISUS

In jos

BERGOGLIO, DER SPIEGEL SI MUSULMANUL ISUS Empty BERGOGLIO, DER SPIEGEL SI MUSULMANUL ISUS

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Mar Dec 26, 2017 3:40 am

“Nu trebuie uitat niciodată că ei (musulmanii), declarând că ţin credinţa lui Abraham, îl adoră împreună cu noi pe Dumnezeul unic, milostiv, care îi va judeca pe oameni în ziua de apoi”[198]. Scrierile sacre ale islamului păstrează o parte din învăţăturile creştine; Isus Cristos şi Maria sunt obiect de profundă veneraţie şi este admirabil să vezi cum tineri şi bătrâni, femei şi bărbaţi islamici sunt capabili să dedice zilnic timp rugăciunii şi să participe cu fidelitate la riturile lor religioase. ” – a scris Jorge Bergoglio, unul dintre liderii stangii mondiale, momentan transferat la Vatican pe post de papa, in enciclica Evangelii Gaudium.
Acum, socialistul „Der Spiegel” ii impartaseste pozitia si isi anunta cititorii, chiar inaintea Craciunului, ca „Islamul si crestinismul sunt religii foarte apropiate, musulmanii venerandu-l nu numai pe Abraham, ci si pe Isus si Fecioara Maria”!
Daca Papa si Der Spiegel zic ca musulmanii ii venereaza pe Abraham, Isus si Fecioara Maria, cat de fundamentalisti sa fie acum catolicii, sa nu intinda si ei o mana si sa-i venereze de Craciun, cum zicea si printul Charles al Marii Britanii, pe Allah si Mohamed?
Pentru ca cetateanul Bergoglio a spus despre ei: „Fundamentalismul este o boală a tuturor religiilor începând cu catolicismul, care nu a avut numai sfinți…Noi, catolicii, am avut și mai avem încă mulți fundamentaliști. Ei cred că se află în posesia adevărului absolut și fac mult rău murdărindu-i pe ceilalți cu defăimările lor. Spun asta pentru că este Biserica mea…Și dacă acești fundamentaliști catolici încă se exprimă, deasemenea se știe că ei au lăsat urme însângerate în istorie…”

ion_pribeagu

Mesaje : 174
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum