Coano Olguțo, încă două măriri din astea și-o să ne puneți să aducem bani de-acasă!
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
Coano Olguțo, încă două măriri din astea și-o să ne puneți să aducem bani de-acasă!
Când am văzut-o la începutul anului pe Olguța stând cu burta, eufemistic vorbind, la soare, prin Cuba, mi-a venit să-i spun, plagiindu-l cu nerușinare pe Ponta: ”Și zi așa, fă, Olguțo, aveai chef de o revoluție?” Ei, dar ce să vezi? Duduia chiar avea chef de o revoluție. Una fiscală. Necazul nostru e că o fi vrut Vulguța revoluție fiscală, dar de ieșit i-a ieșit anarhie în toată regula. Noua lege a impozitării este un talmeș-balmeș făcut pe genunchi, de niște indivizi care, dacă n-or să ajungă să fie judecați pentru incompentență, sigur o să fie pentru subminarea economiei naționale. Căci alba-neagra pe care o face cabinetul pavianei cu mantie de la ZOO Videle zilele astea n-are nimic de-a face cu o legislație fiscală coerentă, ci mai curând este un experiment criminal făcut pe 19 milioane de oameni. Un experiment cum nici Stalin, Mao sau Pol Pot n-ar fi îndrăznit să facă, dar pe care VeVe și celelalte cârpe de șters pe jos ale Flaușatului îl fac fără probleme pe poporul român. De ce? Pentru că pot, vorba decalotatului Codrin!
Iar dovada cea mai clară că totul este o abrambureală, o improvizație penibilă, din care nici lăutarii și guriștii ăștia de ocazie care ne conduc nu știu ce va ieși este anunțul făcut ieri, că IT-iști vor avea jumătate din contribuțiile la Sănătate plătite de stat. Păi ia stați așa, neicusorilor! Adică pentru IT-iști plătește statul juma din tratament, în schimb pentru ”celălanți”, cum ar zice loaza de la Educație, nu plătește? Adică de ce aitiștii – cu care, să ne-nțelegem, n-am absolut nimic, cinste lor c-au învățat așa meserie – să fie ajutați de stat, iar artiștii, precum draga mea fostă colegă de generală, Dorina Chiriac, care ca să ducă o viață decentă joacă la cinci teatre, nu la unul, nu primesc niciun franc, ba sunt obligați să vină cu banii de acasă? De-aia, băi, scârbilor, muncesc românii harnici în cinci locuri, ca să-i impozitați voi de cinci ori? De ce mi-am luat eu patru slujbe, să plătesc de patru ori sănătatea, iar IT-iștii s-o plătească pe jumătate? Am patru slujbe, plătesc CAS și CASS la fiecare dintre ele, nu doar la aia cu carte de muncă, atunci vreau și eu, nenică, atunci când m-oi îmbolnăvi, patru asistente blonde, cu sâni mari și fustă scurtă, de ce-mi dați ”dăcât” una, ca la ăia care muncesc într-un singur loc, ba încă și acră și șpagasină pe deasupra? Asta e discriminare pe față, Lărguțo, da’ nu vi-i puțin rușine șoricului?
Vestea proastă e că are vadimista asta mică un tupeu să te mintă în față cum nu au nici Dragnea&Ponta la un loc, iar tupeul ăsta prinde la unii, în special la pensionari. Nu contează că pe urmă Vulguța o dă pe după cireș și zice că 1 iulie nu e 1 iulie, e 1 octombrie, pe urmă nu e nici 1 octombrie, e 1 ianuarie, și, mai nou, 1 martie. Nu conteză nici că salariile alea mărite cu 25% erau brute, iar cele nete erau mărite, de fapt, cu 4%, a zis Partidul că le mărește cu 25%? Le-a mărit! Pe hârtie, dar le-a mărit, șoșonarilor! Așa și cu medicii, despre care Lărguța a zis că o să le facă salarii la nivel european, din 1 martie. Mai întâi, ea nu a specificat care 1 martie, de anul ăsta sau de peste zece ani? Fiindcă, nu știu dacă ați remarcat, orizontul de așteptare a fost împins de panaramele astea de la guvernare foarte mult: dacă anul trecut pe vremea asta pesediștii se lăudau că în 2018 o să aibă medicii 3.500 de euro în mână, acum Lărguța Vasilescu s-a învățat minte și a lărgit termenul: ”a, păi stați așa, că sunt salarii care nu urcă acum, urcă pe grila din 2020, 2023 etc”.
Vestea bună este însă că în sfârșit, după această țopăială fiscală, s-au lămurit și fazanii de bugetari care au votat în 2016 cu PSD, că Partidul i-a păcălit ca pe proști. De acum, orice partid care va face asemenea promisiuni – și în primul PSD – nu va mai fi votat chiar așa, fără număr-fără număr-fără număr, pentru că oricât ar fi de imbecili alegătorii, și-au dat și ei, în sfârșit seama că asemenea promisiuni nu pot fi onorate. Sau ar putea fi onorate, dacă tovarășul Zdragnea și ceilalți membri ai clicii lui ar accepta să nu mai fure ori să fure mai puțin. Ceea ce este imposibil, pentru că, așa cum spune varianta modernă a unui cunoscut dicton biblic, împrumutat de Marin Preda și folosit, mai nou, ca motto, de toți teleormănenii de la putere: ”Dacă ciordeală nu e, nimic nu e.”
Subiecte similare
» Fa Bulă... Trilingvă... Olguțo
» Carmen Dumitrescu șterge pe jos cu porcarul lui Liviu Dragnea: "Nu-ți doresc decât să rămâi fără bani! Să-ți fie foame!". Cum își bate joc Valentin de viețile unor oameni pentru a pompa bani în echipa lui de fotbal
» Avem un an să-l aducem pe Dragnea înapoi
» Duduie Carmencita, dacă în noiembrie ați pus pe noi caii, în decembrie o să puneți tancurile?
» Carmen Dumitrescu șterge pe jos cu porcarul lui Liviu Dragnea: "Nu-ți doresc decât să rămâi fără bani! Să-ți fie foame!". Cum își bate joc Valentin de viețile unor oameni pentru a pompa bani în echipa lui de fotbal
» Duduie Carmencita, dacă în noiembrie ați pus pe noi caii, în decembrie o să puneți tancurile?
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|