AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Macerata vs Bruxelles

In jos

Macerata vs Bruxelles Empty Macerata vs Bruxelles

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Mar 10, 2018 1:15 am

La Macerata, in Italia, acolo unde tanara Pamela a fost torturata, ucisa , eviscerata si dezmembrata in bucati, in timpul unui ritual tribal, de catre “refugiati” nigerieni, Liga Nordului a obtinut in 2013 0,6%. In 2018 a obtinut 21%!
Pasaje din editorialul aparut in Le Figaro, “Cand revolta popoarelor occidentale ameninta Europa Bruxelles-ului”, semnat de Eric Zemmour:
<<Alegatorii din tarile europene sanctioneaza la urne partidele politice imigrationiste.
De reamintit butada lui Clinton, deabia ales presedinte al Statelor Unite, in 1992, lansata contra lui George Bush, sigur ca va fie reales dupa victoria din Irak: “economia, idiotule!”. Am putea parafraza azi butada clintoniana: “imigratia, idiotule!”…In Italia dupa Germania, in Austria dupa Brexit: de fiecare data imigratia s-a impus drept tema majora a alegerilor. De fiecare data ea a clatinat pe soclu numele mari si a oferit victoria formatiunilor decise sa o combata. Merkel si Matteo Renzi sunt marile victime, Alianta pentru Germania si, dupa ea, Liga Nordului, marii castigatori.
Recent, Media ne explica ca ruptura se situeaza intre Estul si Vestul Europei, intre societatile inca arhaice care nu au o lunga traditie democratica, cele din Est, si  societatile noastre, admirabilele si batranele democratii, societati multiculturale desprinse de radacinile crestinismului, aceste State de drept ireprosabile.
Toate astea nu sunt altceva decat povesti. Alegerile din Europa de Vest dovedesc ca popoarele occidentale sunt de acord cu conducatorii politici din Est. Legatura este foarte vizibila. Cei care se lamentau in legatura cu ruperea continentului in doua pot sa fie linistiti. Reconcilierea se va face pe la spatele elitelor occidentale. Si a faimoaselor “valori” date drept principii fondatoare ale Uniunii.
Asta este nodul gordian al acestei drame istorice. Incredibilul val migrator care a navalit peste noi nu este un efect secundar al Uniunii Europene. El este chintesenta ideologiei sale, s-ar putea spune filozofia sa, care bantuita de memoria lui Hitler, considera ca o natiune nu se poate sprijini pe un popor, nici pe un teritoriu, ci pe valorile sale; ca frontierele sunt bariere inutile si chiar daunatoare comertului; ca oamenii sunt intersanjabili, simpli producatori si consumatori fara trecut, radacini si identitate; ca Statele nu au dreptul nici de a-i respinge pe strainii care le calca pamantul, nici chiar de a-i asimila in cultura dominata a natiunii gazda. Aceasta este ceea ce Bruxelles-ul numeste cu atata emfaza societate deschisa si Stat de drept!
Ne-am obisnuit sa spunem ca Uniunea Europeana a lasat Italia singura in fata valului migrator care i-a maturat tarmurile. E mai rau decat atat. Uniunea Europeana, prin jurisprudenta judecatorilor sai, a obligat Italia sa-i primeasca pe toti cei care au venit sa o invadeze, sa salveze toate ambarcatiunile spre marea bucurie a traficantilor, si i-a interzis practic sa-i trimita inapoi, acasa la ei.
Aceasta revolta a popoarelor occidentale, in inima tarilor fondatoare ale Uniunii, ameninta unitatea acesteia mai mult ca orice. Bruxelles-ul ar trebui sa aleaga: sa apere faimoasele “valori” sau sa suporte loviturile ca de berbec ale popoarelor. Este o problema de viata sau moarte. Pentru Uniunea Europeana dar si pentru natiunile care o compun. Lamartine spunea: “De fiecare data cand o teorie este in contradictie cu salvarea unei societati, atunci aceasta teorie este falsa; pentru ca societatea este adevarul suprem”. >>
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum