AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nash Pandelica [futilizator] , Dan Tapalabă și mirificii craci (m-am cracanat de ras)

In jos

Nash Pandelica [futilizator] , Dan Tapalabă și mirificii craci (m-am cracanat de ras) Empty Nash Pandelica [futilizator] , Dan Tapalabă și mirificii craci (m-am cracanat de ras)

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Apr 23, 2015 9:57 am

nash pandelica [futilizator]
Nash Pandelica [futilizator] , Dan Tapalabă și mirificii craci (m-am cracanat de ras) 1908198_10206858544928042_3388248538660767253_n
macazu' ! 
il schimba, oare, dl. tapalaga ?!
pana si despre ..prima prima doamna, cea prezentata cu gusturi vestimentare, picioare frumoase si o necessitate in marea schimbare, asteptata odata cu venirea marelui blond...deci, vorbind de schimbari observate la cotrocesti, am vazut tapete schimbate, perdele, cantina, chiar si la, de acum, traditionala consultare cu partidele, nu toate. 
base tzinea o distanta, avand intre participanti un covor. herr klauz sta la masa cu partidlele. asta denota o apropiere, o intimidate, as putea spune, cu cei chemati sa fie consultati.
acum inteleg dece pmp nu a fost invitat. 
nu apartine ..intimitatii dlui president si a marelui sau sef de cancelarie, dl. mahalache.dl mahalache l'a acuzat pe base cum ca n'a lasat mosternire un avion. uita ca guvernul, al carui secretar general a fost, i'a luat avionul lui base si i'a taiat ..kerosenu'. mda. spune bine dl. tapalaga. dar spune dupa ce au spus'o multi altii, dupa ce a fost unul din laudatorii alesului la cotrocesti.ce se intampla acum, asa cum a zis'o si base, este continuarea tezelor usl. 
scopul infiintarii usl'amului, ascuns sub strigarea "jos basescu", a fost intelegerea psd, cu pnl, pt castigarea scenei politice in ro. 
dupa inlaturarea pdl si nimicirea sa, urma sa se finalizeze planul, cu desprinderea a doi poli mari de putere, care sa domine viata politica mult timp dupa aceea.
usl s'a rupt numai in aparenta. pdl era prea tare, o nuca greu de spart, chiar cu ruptura dintre vasalie vameshu' si dna. nutzi.
era clar ca niciunul dintre partenerii usl'amici n'a putut inghiti pedeleul, aflat sub influienta lui base. 
odata create diversiunea la congress, pnl a cazut la pace cu blaga si s'a format marele si noul pnl.restul partidelor sunt prea mici. pntcd a fost ignorant, iar pmp si base sunt sub asediu.
udmr nu poate fi distrus din motive de ...etica si morala politica Smiledupa alegeri, cu base dus, a ramas calea libera pt. realizarea bipolarizarii. coabitarea.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum