jack cristoiu , obsedat sexual ce are fantasme sexuale cu fatuci matoale,înghesuite prin wc-uri și ținând pule-n mână.
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: OHA si PNL :: Cu magarul lui Buridan din OHANISTAN in ABSURDISTAN :: MOFTURI si MOFTANGII cu care ne mandrim :: Dezvelim burti , descretim frunti (ORA DE RAS)
Pagina 1 din 1
jack cristoiu , obsedat sexual ce are fantasme sexuale cu fatuci matoale,înghesuite prin wc-uri și ținând pule-n mână.
bloggerul nea maistru de la Gagesti Deal se apropie de 70 de ani, vârstă la care unii își scriu memoriile sau își plimba nepotii în timp ce altii, ce-i drept mai puțini , au bloggerul nea maistru de la Gagesti Deal se apropie de 70 de ani, vârstă la care unii își scriu memoriile sau își plimba nepotii în timp ce altii, ce-i drept mai puțini , au fantasme sexuale cu fatuci matoale, înghesuite prin wc-uri și ținând pule-n mână.
Mirel Curea îl laudă pe moşneguţul pervers în loc să îi tragă o bătăiţă la curul gol cu cureluşa de la ceas
Mirel Curea îl laudă pe moşneguţul pervers în loc să îi tragă o bătăiţă la curul gol cu cureluşa de la ceas
Subiecte similare
» Jack Cristoiu de pe vrejul de fasole şi băşinile duamnei Udrea : Jurnalul condamnatei blonde
» de pe vrejul de fasole, Jack CRISTOA , MIGRANŢI , ETC SRI îi dă peste mână lui Meleșcanu
» Basescu si Jack Cristoiu CATARAT pe vrejul de fasole : "E la modă să te dezici de Traian Băsescu. Eu nu mă dezic! "
» (LIVACHE -SORINACHE : WIN -WIN )O demisie, două variante
» Cine a pus grenada in mana lui Dragnea (in mana maimutei)?
» de pe vrejul de fasole, Jack CRISTOA , MIGRANŢI , ETC SRI îi dă peste mână lui Meleșcanu
» Basescu si Jack Cristoiu CATARAT pe vrejul de fasole : "E la modă să te dezici de Traian Băsescu. Eu nu mă dezic! "
» (LIVACHE -SORINACHE : WIN -WIN )O demisie, două variante
» Cine a pus grenada in mana lui Dragnea (in mana maimutei)?
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: OHA si PNL :: Cu magarul lui Buridan din OHANISTAN in ABSURDISTAN :: MOFTURI si MOFTANGII cu care ne mandrim :: Dezvelim burti , descretim frunti (ORA DE RAS)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum