AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Stați liniștiți, orbanii noștri ne fură banii, nu îi investesc!

In jos

 Stați liniștiți, orbanii noștri ne fură banii, nu îi investesc! Empty Stați liniștiți, orbanii noștri ne fură banii, nu îi investesc!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Apr 10, 2018 10:11 pm

De când s-a ridicat Ungaria toată și aproape trei sferturi din maghiarimea de la ei a votat Partidul lui Orban, aducând-i o victorie triumfală mititelului Putin din pustă, specialiștii noștri în de toate de pe Facebook au intrat în panică: dacă scenariul se va repeta și în România? Dacă Dragnea va deveni, adică, următorul Orban, deoarece cam are alură de tiran și el – deși e drept că n-are și dantură? Fraților, stați liniștiți la locurilii voastre, cum ar fi zis nea Nicu, căci din fericire pentru noi pe meleagurile carpato-danubiano-pontice nu s-a născut încă vreun orban și nici nu se va naște prea curând.
Nu vorbesc de faptul că, la așa prezență masivă la urne, am vaga bănuială că pe-acolo au votat nu doar cetățenii în viu, ci și unii care au părăsit această lume odată cu Gelu, Glad și Menumorut sau unii care au venit să bea apă din Balaton acum vreo mie de ani și nu bag mâna-n foc că n-ar fi votat, odată cu ei, și carnea de sub șaua lor! Așa ceva la noi nu prea ar mai fi posibil, căci Dragnea, după ce s-a fript odată cu ciorba referendumului, o să sufle acum și-n iaurtul europarlamentarelor.
Pe de altă parte, discursul revanșard al lui Orban n-ar prinde niciodată la români. Ați uitat că noi suntem poporul Mioriței? Noi răbdăm de toate, noi am inventat proverbul ”unde mănâncă trei e loc și de-al patrulea”, așa că baubaul naționalist arătat de Orban ungurilor, cum că vin imigranții din Siria și le iau femeile, Dunărea și kurtoșcolacii, la noi n-ar prinde. Și cum să prindă, n-ați văzut că noi n-avem, să zic așa, nici măcar obiectul muncii? Păi când ajung, din greșeală, la noi, imigranții plâng cu șapte rânduri de lăcrămi și sunt convinși, văzând ruinele fabricilor și uzinelor, lumea ruptă-n cur de sărăcie și șoselele pline cu cratere, că au nimerit într-o țară mai devastată de război decât a lor!
Și, mai presus de orice, diferența fundamentală dintre Orban și Dragnea, e că Orban a furat, dar a și făcut, pe când Dragnea ”dăcât” a furat și atât. N-a construit un spital, o școală, o grădiniță, n-a făcut o autostradă, o centură, ceva, acolo, cât de mărunt. Nimic n-a construit decât vile, vilișoare, palate pentru el și neamul prost care-l sprijină, n-a făcut altceva decât să acapareze Teleormanul pe bucăți. L-ați văzut pe Orban să confiște Balatonul și să și-l facă baltă de pescuit? Nu și nici nu-l veți vedea. Ca și Putin, el nu se mărginește la o politică măruntă, de adunat baltă cu baltă și insulă cu insulă. El acaparează întreaga țară, ca un diktator, nu umblă cu Beline, ca un ageamiu. Plus de asta, după ce și-a umplut buzunarele, Orban a priceput că ar fi de porc să nu facă și pentru unguri ceva. Și așa se explică de ce în Ungaria s-a construit în zece ani cât n-am construit noi în treizeci, s-au întins autostrăzi, sistemul medical e mult peste cel românesc, așijderea și educația – chit că în curând prin manualele de istorie n-o să mai existe Atilla, Bela, Matei Corvin sau Petofi, ci doar Viktor Orban, pe post de Highlander care s-a perindat prin veacuri și i-a condus pe maghiari încă de la primul descălecat. În concluzie, dragii mei, nu fiți îngrijorați: câtă vreme Dragnea n-o să facă nici măcar un veceu în curtea școlii, în ultima comună din Vaslui, nu e niciun pericol ca el să devină Viktor Orban de România. Așa că rugați-vă ca Dragnea să fure cât mai mult, ca să aibă mâna ocupată, căci ar fi rău dac-ar scoate-o din buzunarul nostru și ar pune-o pe lopată, să facă autostrăzi!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum