această închipuită nu a ales-o nimeni să reprezinte România în afara țării. Și nici pe superiorul și colegul ei de căpiță.
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
această închipuită nu a ales-o nimeni să reprezinte România în afara țării. Și nici pe superiorul și colegul ei de căpiță.
(@Darie, care este)
După mintea mea creață, treaba e așa: pe această închipuită nu a ales-o nimeni să reprezinte România în afara țării. Și nici pe superiorul și colegul ei de căpiță. Și atunci? Și atunci ne uităm ca proștii cum șase milioane de români au votat o persoană anume să reprezinte România în afara țării și cum alții reprezintă de fapt țara prin tupeu și prin trei milioane de voturi inconștiente, indirecte și în nici un caz acordate pentru politica externă a României. Cred că orice om care judecă la rece, imparțial, crede cu tărie că Ierusalimul ar trebui să fie capitala Israelului. Da, numai că pe Pământ sunt aproape două miliarde de oameni care au o altă părere și o altă importanță geopolitică. E o pălărie cam mare pentru România! De ce, atunci, să riști punerea României într-o situație penibilă, afișind-o cu pălăria căzută peste ochi și peste nas, dând indicații din mâini și din picioare unor țări ca Germania și Franța? Greșit! Bineînțeles, greșelile nu vor fi plătite de o proastă de la Videle, sau de un cleptoman-grandoman de la Alexandria.
Subiecte similare
» DW - „Daca România este ‘o colonie’, atunci ocupantul țării e chiar PSD”
» Un mare SECRET MONDIAL ascuns despre Romania! Se schimba istoria tarii noastre?
» VeoriCA CĂ-I Dăncilă„A ales serviciile secrete!”FALS -serviciile au ales-o pt că e tută absolută Pleșoianu , mă leși ?
» România mea şucară ,nu vreau o ţară ca afară, străinii din ţară piară mici , bere în noi dospească "domnu " Dragnea să trăiasCĂ CĂ-I CAPU LA ţara noastră
» The Death of the Most Generous Nation on Earth Little Sweden has taken in far more refugees per capita than any country in Europe. But in doing so, it’s tearing itself apart. BY JAMES TRAUB
» Un mare SECRET MONDIAL ascuns despre Romania! Se schimba istoria tarii noastre?
» VeoriCA CĂ-I Dăncilă„A ales serviciile secrete!”FALS -serviciile au ales-o pt că e tută absolută Pleșoianu , mă leși ?
» România mea şucară ,nu vreau o ţară ca afară, străinii din ţară piară mici , bere în noi dospească "domnu " Dragnea să trăiasCĂ CĂ-I CAPU LA ţara noastră
» The Death of the Most Generous Nation on Earth Little Sweden has taken in far more refugees per capita than any country in Europe. But in doing so, it’s tearing itself apart. BY JAMES TRAUB
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum