TALIBANISM , TALIBANI &Johannis cel tăcut, cavalerul fără prihană călare pe un cal alb
Pagina 1 din 1
TALIBANISM , TALIBANI &Johannis cel tăcut, cavalerul fără prihană călare pe un cal alb
Pentru că
- am nesimţirea să îmi pun întrebări şi să am îndoieli
-împroprietăriri dubioase în favoarea Forumului Democratic German CE SE DECLARĂ SUCCESOR AL UNEI ORGANIZAŢII NAZISTE
-SENTINŢA DEFINITIVĂ şi irevocabilă care atestă faptul că famiglia Johannis a obţinut un imobil prin fals în acte publice şi uz de fals
- declar public că l-am votat pe fostul premier de la Grivko doar ca să nu iasă Ponta preşedinte (blestemul răului mai mic )
- îmi exprim public nemulţumirea faţă de atitudinea de noncombat în relaţia cu PSD (IEŞIRde la CotroceniILE publice rente nu îl exonerează de răspundere)
- nu sunt de acord cu egocentrismul şi foamea de lux a chiriaşului vremelnic de la Cotroceni
- declar public că nu îl voi mai vota pentru un nou mandat
O PERSOANĂ demnă de tot respectul mă acuză că ( SĂ SPARIE GÂNDUL ) faceți în continuare jocul PSD, de unde și sunteți...... detalii găsiţi la link
Subiecte similare
» Iohannis, un Făt-Frumos călare pe un cal bubos
» Dragnea minte fără cap. Dovezi fără "valiză", care-l distrug
» Mihai Tudose arunca in aer jocurile lui Ponta. Sustine Guvernul Orban si cere vot de investire: „Trebuie sa gandim rational”
» Suspendarea lui Johannis
» Comisia JURI a respins-o definitiv pe Plumb: Candidat nepotrivit pentru postul de comisar european
» Dragnea minte fără cap. Dovezi fără "valiză", care-l distrug
» Mihai Tudose arunca in aer jocurile lui Ponta. Sustine Guvernul Orban si cere vot de investire: „Trebuie sa gandim rational”
» Suspendarea lui Johannis
» Comisia JURI a respins-o definitiv pe Plumb: Candidat nepotrivit pentru postul de comisar european
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum