AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

OHA , IEŞTI PĂ RECEPŢIE ?

In jos

OHA , IEŞTI PĂ RECEPŢIE ? Empty OHA , IEŞTI PĂ RECEPŢIE ?

Mesaj Scris de Admin Vin Iun 01, 2018 6:13 am

Ce-i recomand eu dlui Președinte Iohannis :
Sa constate ca actualul regim politic din România datează din dec 1989 si a fost instalat in urma unei lovituri de stat pusă la cale de o banda de bătrâni criminali bolșevici, spioni cu vechi state de plata in slujba Rusiei, dusmanul de moarte si din totdeauna al poporului roman!
Amestecul Rusiei in lovitura de stat din dec 1989, a constat, printre altele, prin invazia unei armate de câteva zeci de mii de asa numiți "turiști ruși", care au sprijinit in mod direct lovitura de stat, ce a instalat la putere un regim obedient Rusiei, avându-l in frunte pe cel mai mare criminal din istoria României, Ion Iliescu!
Regimul instalat in urma loviturii de stat, si-a numit in toate posturile de conducere ale României, numai oamenii de mare încredere, proruși si bine verificați, pe parcursul anilor de stăpânire rusească a României.
Acești bolșevici au pus la punct Sistemul ticăloșit si criminal, trădător de neam, in slujba Rusiei, care conduce, din umbra, România, pana in ziua de azi.
Sistemul a adoptat o constitutie, de asa fel, încât ii asigura perpetuarea in timp, in urma oricăror alegeri ce pot avea loc.
Constituția bolșevică este întocmita astfel, încât niciun Președinte ales, sa nu poată înlocui Sistemul.
Președintele este legat de mâini si de picioare si își duce activitatea strict reglementată, cu atribuții reduse la minim si sub dictatura parlamentului bolșevic, sub amenințarea unei permanente suspendări, in cazul ca s-ar abate de la Directivele trasate de catre Rusia, prin intermediul Sistemului.
Sistemul din România, joaca exact rolul pe care familia Saddat il joaca in Siria, fiind o marioneta a Rusiei.
Sistemul din România, conduce țara spre un dezastru programat, pentru nimicirea poporului Roman si in ultima instanța, pentru tararea României in CSI, noua denumire a Temniței popoarelor din imperiul colonial sclavagist rus, singurul imperiu colonial care mai exista azi in lume.
In aceasta situație cumplita in care se afla România, ii recomand dlui Președinte Iohannis, sa se ridice la nivelul cerut de momentul istoric ce-l trăim si sa apuce taurul de coarne, spre a-l nimicii.
Întâi, sa meargă in SUA si sa-i explice dlui Trump situația in care se afla România si sa-i ceara acordul pentru schimbarea regimului din România.
La fel sa procedeze si cu Uniunea Europeană.
Sa dea asigurări tuturor de credința nestrămutată a României, la alianta cu Occidentul.
In calitatea de Comandant suprem al armatei, sa introducă starea de necesitate, sa dizolve constituția, parlamentul si partidele politice si sa dispună întocmirea unei noi Constituții, care sa instaureze in România un nou regim politic, in care Președintele sa aibă puteri depline in toate domeniile de activitate.
In noul regim, Președintele ales, va veni cu noua garnitura de conducători, in absolut toate Instituțiile statului si cu subordonarea parlamentului, care va fi obligat sa legifereze toate angajamentele asumate de Președinte in campania electorală.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!"
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum