Dragnea, recrutat de un serviciu secret în 2003?
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea
Pagina 1 din 1
Dragnea, recrutat de un serviciu secret în 2003?
Carmen Dumitrescu pe Facebook:
„În Teleorman e o bârfă veche despre Dragnea. Una pe care eu o cred. Cu niște obiecții, dar o cred. Voi faceți ce vreți.
Acum ceva timp am avut o discuție cu o persoană care a participat la procesul de privatizare al Teldrum. M-a rugat să-i păstrez anonimatul și eu nu încalc regula asta. Dar e o persoană de super încredere, care nu mănâncă ciuperci. Și persoana aia mi-a zis așa: "Dragnea e ofițer de informații.
A intrat în Servicii prin 2003. De altfel, știu că Teldrum urma să cotizeze acolo. Nu știu detalii legate de faptul ăsta, dar cred că a și cotizat. Fratele lui l-a ajutat (fratele lui Boss a fost un big shot prin serviciile teleormănene)."
Am scris despre asta atunci. Dar n-a citit nimeni. La fel cum n-a citit nimeni despre partidele lui de tenis cu "Vulpea".
Și-atunci de ce suntem surprinși că omul are discuții de taină cu un ofițer de informații? A! Că e prost și nu tace... asta e dovada că el nu e unul bun. Dar nu-i așa că dacă analizăm evoluția lui prin prisma asta, totul (dar totul) are sens? Chiar și statul paralel? Nu al nostru. Al lor.”
Subiecte similare
» DINAMITA SUB CURUL LUI DRAGNEA SI KOVESI : RISE PROJECT: Dragnea și #PartidulNevăzut își face serviciu secret
» PSDRAGNEA -SERVICIUL LOR SECRET #PartidulNevăzut își face serviciu secret.
» Miza reală a asaltului împotriva lui Dragnea
» Mesaj SECRET din penitenciar! Liviu Dragnea are în mână soarta Vioricăi Dăncilă. EXCLUSIV
» Mesaj SECRET din penitenciar! Liviu Dragnea are în mână soarta Vioricăi Dăncilă. EXCLUSIV
» PSDRAGNEA -SERVICIUL LOR SECRET #PartidulNevăzut își face serviciu secret.
» Miza reală a asaltului împotriva lui Dragnea
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|