Cristian Coman-cică Artistic Director la Teatrul Naţional Cluj-Napoca DĂ ARTISTIC CU MUCII ÎN FASOLE
Pagina 1 din 1
Cristian Coman-cică Artistic Director la Teatrul Naţional Cluj-Napoca DĂ ARTISTIC CU MUCII ÎN FASOLE
PUNCT DE PLECARECRETINII ĂŞTIA DE CE NU SUNT BLOCAŢI ? VÂNEAZĂ LIKE CU ŞTIRI FALSE -cică fiul lui Ddeagnea a provocat un accident cu victime
http://in-storyletter-only-24h.info/ins-news.php?id=126
Pentru a viziona pagina distribuie!
Distribuie pe Facebook
hop şi
FURNIZORII DE FAKE NEWS shi Michael Popescu , pitecantropul pesedist psihopat
https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro/t5609-furnizorii-de-fake-news-shi-michael-popescu-pitecantropul-pesedist-psihopat
cine este Cristian Coman?
SE DĂ MACHO
Artistic Director la Teatrul Naţional Cluj-Napoca
A studiat la Universitatea Babeş-Bolyai
Trăieşte în Cluj-Napoca
Din Cluj-Napoca
ce gândeşte?
Tabăra studențească de vară 2018 Vișagu
Vă mai așteptăm!
Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – Cluj Napoca a organizat în perioada 01 – 11 august...
ce scrie?
Cristian Coman
Si cretinii ca tine au dreptul la opinie!
Mihai Senior Beltechi
@Cristian Coman Si cretinii ca tine au dreptul la opinie! <=><<cu cine te certi ? pe cine faci cretin ? >>
politeţea mă obligă să îi răspund
Tinere bavarez şi prea cucernice creştine , pacea Domnului să fie cu tine ! Amin.Ţi-am citit postarea imbecilă şi m-am întristat. Aveam alte pretenţii de la un Director Artistic şi un tânăr creştin ortodox militant , absolvent al Universităţii Babeş -Bolyai unde şi eu mi-am făcut studiile în vremea când tu nu erai nici măcar în stadiul de spermatozoid în distinsele coaie ale boului ce îţi e tată şi care mai târziu a avut lipsa de inspiraţie să dea năvală la curul duamnei mă-ta ca să vii tu pe lume.
M-ar fi bucurat sincer să port un dialog decent cu un tânăr care :
1. are deprinderea de a citi şi înţelege un text
2. nu arunCĂ CU mucii artistic în fasole şi nici în pizda sau curul mă-sii
3. nu e de acord cu cei care vânează like aruncînd în virtual live informaţii grotesc de false gen cică fiul lui Dragnea , beat mangă a provocat un accident cu victime şi îl paşte închisoarea.
nu sunt fan al familiei Dragnea , pe care voi , păduchii ortodocşi îl pupaţi acum în cur şi în pulă pentru căcatul ăsta de referendum , dimpotrivă...
4. a învăţat în primii şapte ani din viaţă şi din ce i-a spus taica popa că trebuie să fii respectuos cu cei mai în vîrstă , mai ales cu bărbaţii , vorba aceea : al meu fiu duhovnicesc , salută pe toţi bărbaţii că nu ştii care dintre ei a hâtut pe mă-ta ca să te aducă ea pe lume
5. faptul că eşti un tânăr plin de fervoare ortodoxă membru al Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi Români şi că susţii referendumul idiot din 6-7 octombrie nu m-ar deranja , fiecare cu opţiunea lui m dar în momentul în care tu , un puţoi lipsit de bun simţ îţi permiţi să mă jigneşti fără ca eu să te fi provocat , îmi revine datoria morală de a te invita plin de creştinească dragoste să fuţi împreună cu (conform Sfântul Atanasie al Alexandriei )cei 318 Sfinții Părinți participanți la Sinodul Ecumenic de la Niceea pe curva de mă-ta , porc de câine slinos ce eşti ....Eşti blocat , halitor de căcat popesc.
Subiecte similare
» SECVENȚE CELEBRE DIN „POLITICA-EXTERNĂ-PE-ÎNȚELESUL-TUTUROR”, REPOVESTITE ARTISTIC DE MAESTRUL RAREȘ BOGDAN
» Traian Basescu despre tehnici sasesti de a arunca mucii in oala cu fasole si de a face din cacat bici
» Cristian Grosu / Nu faceți asta, dle. Președinte https://cursdeguvernare.ro/cristian-grosu-nu-faceti-asta-dle-presedinte.html N-ar trebui să se îndoiască nimeni de meritele militare ale generalului Nicolae Ciucă. În lungul șir de realizări profesionale s
» Liviu Alexa o ţine în ameninţări, distrugând PSD Cluj
» liderii UE "plânje cu lacrimi de sânge că bășini îi strânge" să vină Dăncila la Sibiu să le dea țâță dar ia le dă cu flif : mereți în p...mea , nu mă duc , bă ,nu mă duc , mai bine mă cac sub nuc pă Dragnea că-i haiduc
» Traian Basescu despre tehnici sasesti de a arunca mucii in oala cu fasole si de a face din cacat bici
» Cristian Grosu / Nu faceți asta, dle. Președinte https://cursdeguvernare.ro/cristian-grosu-nu-faceti-asta-dle-presedinte.html N-ar trebui să se îndoiască nimeni de meritele militare ale generalului Nicolae Ciucă. În lungul șir de realizări profesionale s
» Liviu Alexa o ţine în ameninţări, distrugând PSD Cluj
» liderii UE "plânje cu lacrimi de sânge că bășini îi strânge" să vină Dăncila la Sibiu să le dea țâță dar ia le dă cu flif : mereți în p...mea , nu mă duc , bă ,nu mă duc , mai bine mă cac sub nuc pă Dragnea că-i haiduc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum