Despre CENZURĂ sau cum mă roagă unii (unele) să-mi bag p...ştiu io unde şi ştiu io în cine [rezolvat]
Pagina 1 din 1
Despre CENZURĂ sau cum mă roagă unii (unele) să-mi bag p...ştiu io unde şi ştiu io în cine [rezolvat]
Pentru fiecare dintre pozele acestea ce le voi prezenta aici S-A DAT REPORT drept care am primit de la Mr. Zuckerberg & co mesaje pline de amabilitate
Această funcţie este blocată temporar
- Ai postat recent ceva care încalcă politicile Facebook. De aceea, ţi-a fost blocat temporar accesul la această funcţie. Pentru mai multe informaţii, vizitează Centrul de ajutor.
Pentru a nu mai apărea blocări ale accesului, te rugăm să te asiguri că ai citit şi că ai înţeles Standardele comunităţii Facebook. - Această blocare va mai fi activă timp de încă 30 zile
- Această blocare va mai fi activă timp de încă X zile şi Y ore.
- If you think this doesn't go against our Community Standards să ne anunţi.
SHI TOTUŞI , CE PLM se poate reproşa acestor poze ? Persoanele care nu suferă de sindromul falsei pudori şi sunt destupate la minte le pot vedea aici.Cum fac şi ce fac să ocolesc cenzura ? Îmi pun mintea la contribuţie şi prima nu va putea fi reclamată ....
Subiecte similare
» Mafia PSD/Judecătoare PSD din CSM, afirmații halucinante despre Birchall: Nu știu a cui este. Nu știu cine este doamna Birchall. Despre Kovesi: Nu vreau să-i pronunț numele!
» Prof. Ioan Aurel Pop: „Indobitocirea generațiilor viitoare prin eliminarea culturii naționale și generale din educație: Nu mai știu ce să creadă despre Mihai Viteazul, despre Bălcescu și Kogălniceanu, dar știu sigur de Harry Potter, de Războiul Stelelor”
» Va vorbi Coldea?
» SOV paște pe islaz cu VĂCUȚA MOV : Eu știu cine sunt și ce vreau. Tu?
» CTP, despre cine ce a pierdut şi cine a câştigat la prezidenţiale: „O gură de oxigen pentru PSD”. Seria de greşeli a USR-ului
» Prof. Ioan Aurel Pop: „Indobitocirea generațiilor viitoare prin eliminarea culturii naționale și generale din educație: Nu mai știu ce să creadă despre Mihai Viteazul, despre Bălcescu și Kogălniceanu, dar știu sigur de Harry Potter, de Războiul Stelelor”
» Va vorbi Coldea?
» SOV paște pe islaz cu VĂCUȚA MOV : Eu știu cine sunt și ce vreau. Tu?
» CTP, despre cine ce a pierdut şi cine a câştigat la prezidenţiale: „O gură de oxigen pentru PSD”. Seria de greşeli a USR-ului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum