AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TERMITELE ROŞII report la poezia lui Creangă „Olteni la Iaşi” -motiv de suspendare 30 de zile pe FB

In jos

TERMITELE ROŞII report la poezia lui Creangă „Olteni la Iaşi” -motiv de suspendare 30 de zile pe FB Empty TERMITELE ROŞII report la poezia lui Creangă „Olteni la Iaşi” -motiv de suspendare 30 de zile pe FB

Mesaj Scris de Admin Vin Oct 26, 2018 7:39 pm

TERMITELE ROŞII report la poezia lui Creangă „Olteni la Iaşi” -motiv de suspendare 30 de zile pe FB Basesc10
Pesediştii ie mulţi , proşti şi pumnii lor minte nu are 
Mă iubesc extraordinar de mult pesedeii , mai ales duamnele pesedizde , mai ales iele , gingaşe ca nişte căţele.E a treia oară când exact de ziua mea facebook mă gratulează cu o suspendare de cont de 30 de zile , ca să nu pot să postez şi nici să foşosesc messengerul . Mulţumesc din inimă celor ce au dat report şi îi iubesc fierbinte, în gură , în mod festiv....
TERMITELE ROŞII report la poezia lui Creangă „Olteni la Iaşi” -motiv de suspendare 30 de zile pe FB Slide210
Au căutat cu o tenacitate demnă de o cauză mai bună , au tot căutat şi în final au dat report folosind o mai veche postare de a mea de acum cinci sau şase ani -cât poate fi cineva atît de cretin încît să irosească timp răsfoind mii de postări până când doar doar vor găsi ceva 
ce au raportat ?

Olteni la Iaşi

Voi cu inima crestina,
Cumparati de la Olteni.
Oltul falnic prin copii-si
Zice Prutului scarbit:
– Dulce frate, fii in pace,
Steaua ta a rasarit! …
La cel glas de mangaiere
Geme sufletu ‘n dusmani ;
Voi cu inima crestina,
Nici un ac de la Jidani !
Mica e lumina inca !
Dar credinta ‘n Cel de sus,
In parintele dreptatii,
Si ‘ntunericu-i rapus !
Soarele frumos luci-va …
Bucurati-va Ieseni !
Voi cu inima crestina,
Cumparati de le Olteni !
Iazmele otravitoare,
Duhul rau si necurat,
Vai ! Destul ne-au supt puterea
Si vieata ne-au secat.
De pe ochii vostri rupeti
Panza ‘ntinsa de dusmani !
Voi cu inima crestina,
Fratii certe-se ‘ntre dansii,
Fiii cu parintii lor !
Da blastam cu foc s’ajunga
Pe acel cutezator,
Care fara de iubire
S’ar uita la cei Munteni !
Ascultati Romani cuvantu-mi :
Cumparati de la Olteni !
Si atunci viata noastra
Precum raul cristalin
Se va scurge limpezita
De otrava si venin.
Mortii nostri n’or mai plange
Sub calcae de dusmani.
Sus dar inimile voastre
Ion Creangă
cine sunt cei ce au dat report ?
TERMITELE ROŞII report la poezia lui Creangă „Olteni la Iaşi” -motiv de suspendare 30 de zile pe FB Cacina10
olteni (de) la Căcîna ,
cei din gaşca lui Papuc , ahtiaţi după patru mici şi o bere diseminaţi prin toate cătunele şi mahalale României
TERMITELE ROŞII report la poezia lui Creangă „Olteni la Iaşi” -motiv de suspendare 30 de zile pe FB Cacina11
MESAJUL MEU pentru "oltenii fără frontiere"
Bă , amărăştenilor şi coţohârlelor , lăuda-v-ar popa în mijlocul curţii , să îmi beliţi în mod festiv pula şi cu gura şi cu curu , voi şi Dragnea , al vostru guru
şi nu uitaţi , zdrenţelor  
TERMITELE ROŞII report la poezia lui Creangă „Olteni la Iaşi” -motiv de suspendare 30 de zile pe FB Slide311

Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum