Lupta statului subteran cu statul legitim în faza războiului total
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
Lupta statului subteran cu statul legitim în faza războiului total
OTRĂVIȚI FÂNTÎNILE ! DAȚI FOC LA RECOLTE ! VIOLAȚI FEMEILE ! DAȚI FOC ! DAȚI FOC !
INTEGRAL
Adrian Severin - DELIRIUM TREMENS marca H2O2? Lupta statului subteran cu statul legitim în faza războiului total
link Facebook
Subiecte similare
» Coperta cu geacă roşia a asmuţit „câinii războiului” asupra guvernului legitim
» dragnea iese la atac dintre cracii irinucai
» Jurnal de penitenciar: Talentatul domn Vîntu și temerile sale că va fi următoarea victimă a statului subteran
» Interlopii presei. Bogdan Chirieac: „Nu mi-am imaginat cât de tare este urât Liviu Dragnea de statul subteran!”
» Nu există "2 tabere în PSD". Există o luptă surdă între "infiltrații din PSD ai Statului Paralel Progresist" mulți instruiți pe la Academiile SRI-ului, care vor să ia complet controlul asupra PSD-ul și "cei din PSD care se opun acestui lucru"
» dragnea iese la atac dintre cracii irinucai
» Jurnal de penitenciar: Talentatul domn Vîntu și temerile sale că va fi următoarea victimă a statului subteran
» Interlopii presei. Bogdan Chirieac: „Nu mi-am imaginat cât de tare este urât Liviu Dragnea de statul subteran!”
» Nu există "2 tabere în PSD". Există o luptă surdă între "infiltrații din PSD ai Statului Paralel Progresist" mulți instruiți pe la Academiile SRI-ului, care vor să ia complet controlul asupra PSD-ul și "cei din PSD care se opun acestui lucru"
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|