AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

nu poci crede CĂ CA un iepuroi procurorul Deliorga îi dădu sub coadă Adinei Florea de -i făcea curu ca orga ....voi credeți ?

In jos

nu poci crede CĂ CA un iepuroi procurorul Deliorga îi dădu sub coadă Adinei Florea de -i făcea curu ca orga ....voi credeți ? Empty nu poci crede CĂ CA un iepuroi procurorul Deliorga îi dădu sub coadă Adinei Florea de -i făcea curu ca orga ....voi credeți ?

Mesaj Scris de Admin Lun Iul 08, 2019 6:47 am

nu poci crede CĂ CA un iepuroi procurorul Deliorga îi dădu sub coadă Adinei Florea de -i făcea curu ca orga ....voi credeți ?
• Adina Florea a avut sansa sau nenorocul sa fie remarcata ca si femeie de cel ce la acea vreme era procurorul Cristian Deliorga. Am spus corect – a fost remarcata ca femeie, nu ca profesionist
• Cristian Deliorga a ales sa-i schimbe destinul Adinei Florea.....
• Spun sa-i schimbe destinul pentru ca intr-adevar asa s-a intamplat. Din punct de vedere personal, pentru ca  aceasta femeie ce avea sa devina amanta oficiala si lama toporului ascutit al lui Deliorga. Adina Florea nu s-a mai maritat niciodata din cauza lui Cristian Deliorga. 
• este cert ca ratandu-se ca si viata personala, a capatat frustrari ce cu timpul i-au atacat mintea, sufletul si caracterul
INTEGRAL 
https://razvandimoftache.wordpress.com/2017/10/28/adina-florea-dosare-pentru-ca-pot/
link Facebook
https://www.facebook.com/groups/1414229612173477/permalink/2401946723401756/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum