BLESTEM! Deţinutul poulitic duomnu Dragne se revoltă ăn contra lu PSD shi lu coana VeoriCA CARE...
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea :: DANCILA
Pagina 1 din 1
BLESTEM! Deţinutul poulitic duomnu Dragne se revoltă ăn contra lu PSD shi lu coana VeoriCA CARE...
fă , VeoriCĂ CARE ieşti o curvă trădătoare,
BĂ , oilor , boilor şi vacilor ce sunteţi,
Bă nenorocitelor,
Bă nenorociţilor ,
· Din celulă de închisoare
plângînd cu lacrimi amare
vă blestem , arză-vă focul
că vi-aţi cam futut norocul
Bă nenorocitelor,
Bă nenorociţilor ,
· pentru voi am transpirat amarnic la planşetă lângă drăguţu de duomn Gâdea , arză-l focul şi pe el , că -i nerecunoscător şi mişel ;
· vi-am dat la cheie un partid mare şi tare ca piatra, iute ca săgeata ;
· vi-am dat ţara şi visteria ţării în pradă , vouă , neamurilor şi curvelor voastre;
· mai ieri îmi lingeaţi şi îmi umpleaţi de bale bucile şi instrumenturile mele de bărbat berbant cu dinţi cariaţi dar cu mustaţă hoaţă iar azi mă muşcaţi de cur ?
Bă nenorocitelor,
Bă nenorociţilor ,
· ce făcurăţi , bă , aţi întors partidul MEU cu cracii în sus şi aţi proptit guvernul MEU cu oiştea în gard ?
Bă nenorocitelor,
Bă nenorociţilor ,
· Din celulă de închisoare
plângînd cu lacrimi amare
CHIAR că vi-aţi futut norocul
vă blestem , arză-vă focul
· Dumnezeu să vă trăznească
buba neagră vă iubească
amantele să vă chelească
şi apoi , cu mic cu mare
care n-oţi da ortul popii
s-ajungeţi la închisoare
şi s-aveţi dureri de splină
plângînd după vaselină
sau , când vă va durea curu
să nu aveţi săpun Duru
#blestemaţi să fiţi . să nu futeţi nici de plătiţi
Subiecte similare
» BLESTEM! Deţinutul poulitic duomnu Dragne se revoltă ăn contra lu PSD shi lu coana VeoriCA CARE...
» ”Dancila este un fel de coana Leana vaduva.” -Radu Banciu
» vor plânge rrumânii după VeoriCA CARE e mama lui Bulă
» CINE ÎI VA FI SECUND lui VeoriCA CARE îşi va face seppuku ?întreb pentru un şogor pesedist
» PSDragnea şi VEORICA CAre iaste ÎN CĂUTAREA ANDROGENILOR PIERDUŢI adevărații autori ai inflației: „factorii EXOGENI“.
» ”Dancila este un fel de coana Leana vaduva.” -Radu Banciu
» vor plânge rrumânii după VeoriCA CARE e mama lui Bulă
» CINE ÎI VA FI SECUND lui VeoriCA CARE îşi va face seppuku ?întreb pentru un şogor pesedist
» PSDragnea şi VEORICA CAre iaste ÎN CĂUTAREA ANDROGENILOR PIERDUŢI adevărații autori ai inflației: „factorii EXOGENI“.
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea :: DANCILA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|