AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Secretar de stat PSD, acuzat de fals grosolan pentru a-l mânji pe Băsescu: "Este preluat de la fabrica de falsuri Antena 3"

In jos

Secretar de stat PSD, acuzat de fals grosolan pentru a-l mânji pe Băsescu: "Este preluat de la fabrica de falsuri Antena 3" Empty Secretar de stat PSD, acuzat de fals grosolan pentru a-l mânji pe Băsescu: "Este preluat de la fabrica de falsuri Antena 3"

Mesaj Scris de Admin Mar Sept 17, 2019 11:41 am

Secretar de stat PSD, acuzat de fals grosolan pentru a-l mânji pe Băsescu: "Este preluat de la fabrica de falsuri Antena 3"
• "Acest domn tocmai a fost numit secretar de stat la Energie. Ca mulţi analfabeţi ticăloşi din structura acestei puteri, manipulează cum respiră.
• Acest document falsificat grosolan şi altele similare circulă de mai mulţi ani prin presă, pe la televiziuni şi pe internet. Şi acesta este preluat, cum altfel, de la fabrica de falsuri numită Antena3. Să-i spună cineva acestui dubios că în 1984 nu există fontul "Times New Roman" la maşinile de scris, iar "character" e greşeala tipică a autocorectorului din Word. În sfârşit, la maşinile de scris nu exista aliniere stânga-dreapta (Justified pentru cunoscători).
• În rest, e inutil să ne mirăm, individul se integrează perfect în galeria celui mai sinistru guvern pe care l-a dat vreodată România.
• După cum e inutil să ne mirăm de indignare analfabeţilor care îl apreciază şi se revoltă din cauza acestui document"

Ciprian Mihali, fost ambasador al României
INTEGRAL :
http://epochtimes-romania.com/news/secretar-de-stat-psd-acuzat-de-fals-grosolan-pentru-a-l-manji-pe-basescu-este-preluat-de-la-fabrica-de-falsuri-antena-3---291834?fbclid=IwAR2cgEjnXnSAxEGMz7LfO9RaRM2jTU3SmX5tlyqmbAQXA2r7MWRt9D7kaWc
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum